راهنمای سفر به بندر عباس

راهنمای سفر به بندر عباس برای تجربه یک سفر به یاد ماندنی

بندر عباس را مثل کف دستتان بشناسید

در بین تمام شهرهای استان هرمزگان، جاهای دیدنی بندرعباس حرف‌هایی برای گفتن دارند. در مجله گردشگری علی بابا راهنمای سفر به بندر عباس را آماده کردم تا شما را با جاهای دیدنی بندرعباس و جاهای دیدنی هرمزگان آشنا کنم.

امروز بندر عباس از بندرهای مهم و اصلی تجاری در جنوب ایران در نظر گرفته می‌شود که جدا از جنبه تجاری، یک جنبه دیگری هم دارد و آن هم تماشای دیدنی های بندرعباس است. اصلا در پاییز و زمستان که ایران می‌رود در پیچ و تاب هوای سرد، جنوب ایران و بندرعباس به‌خاطر آب‌وهوای گرمی که دارند، فرصت مناسبی برای یک گردش و تفریح درجه یک مهیا می‌کنند.

بهتر است چه زمانی به بندرعباس سفر کنیم؟
پاییز و زمستان و اوایل بهار
جاهای دیدنی بندرعباس کجاست؟
عمارت کلاه فرنگی، معبد هندوها، مسجد جامع اهل سنت، مسجد ناصری، قلعه فین، حمام گله داری، مسجد گله داری، مجموعه آب انبارهای باران، حمام گپ، موزه مردم شناسی، آبشار تزرج، غاز نمکی خرسین، چشمه آب گرم گنو، چشمه سبزپوشان، پارک ساحلی ولایت، پارک ساحلی دولت، پارک جنگلی خلیج فارس، پارک جنگلی خلیج فارس، پارک ساحلی غدیر، مجموعه پارک جنگلی طبیعت، باغ پرندگان بندرعباس، مجموعه تفریحی ساحلی سورو
بهترین هتل‌های بندرعباس کدام است؟
هتل هما، هتل هرمز، هتل خلیج فارس، هتل آتیلار، هتل ایران.
از بندرعباس به کدام جزیره‌ها می‌توان سفر کرد؟
هرمز، کیش، قشم.
بهترین راه دسترسی به بندرعباس کدام است؟
بهترین راه برای سفر به بندرعباس این است که از مسیر تهران، قم، کاشان، یزد و بعد از شهربابک و سیرجان بگذرید تا به هرمزگان و  بندرعباس برسید.

مشخصات جغرافیایی در راهنمای سفر به بندر عباس

برای راهنمای سفر به بندر عباس اول از همه باید با ویژگی‌های این شهر آشنا شوید و بگوییم که بندر عباس کجاست؟ این شهر ساحلی با مساحت ۲۷۳۱۶ کیلومتر مربعی، ارتفاع ۰ تا ۲۰ متری و جمعیت حدود ۵۰۰ هزار نفری (آمار سال ۱۳۹۵ خورشیدی) از مسلمانان شیعه و سنی و به عنوان بزرگ‌ترین بندر ایران در جنوب شناخته می‌شود که از شمال به منطقه‌های کوهستان و از جنوب به دریا و تنگه هرمز مجاورت دارد.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

همین موقعیت جغرافیایی که در راهنمای سفر به بندر عباس گفتیم، باعث شده تا مردمانش از آن قدیم به آب‌های آزاد دسترسی داشته باشند و بساط تجارت و رفت و آمد این بندر همیشه به راه باشد. اگر بخواهم از ارگان‌های مهم دولتی این بندر بگویم، کارخانه‌های بزرگ، اسکله شهید رجایی، بندر شهید باهنر و … به ذهنم می‌رسد که این شهر را به هاب تجاری و صنعتی تبدیل کرده‌اند.

آدرس و گوگل مپ بندر عباس

آدرس: ایران، جنوب ایران، استان هرمزگان، بندرعیاس.

مسیرهای دسترسی به بندر عباس

حالا که گفتیم بندر عباس کجاست؟ یکی دیگر از نکاتی که در راهنمای سفر به بندر عباس می‌خواهیم به آن اشاره کنیم، بهترین مسیر برای رفتن به بندر عباس است. اگر می‌خواهید از هر جای ایران به بندرعباس سفر کنید، راه‌های مختلفی وجود دارد؛ از سفر هوایی و سفر با قطار گرفته تا اتوبوس و ماشین شخصی.

اگر با ماشین شخصی‌تان بخواهید از تهران به بندر عباس سفر کنید که چیزی حدود ۱۴ تا ۱۶ ساعت هم طول می‌کشد، باید از مسیر تهران، قم، کاشان، یزد و بعد از شهربابک و سیرجان بگذرید تا به هرمزگان و  بندرعباس برسید.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

راهنمای سفر به بندر عباس از بوشهر

بعد از رانندگی در خط ساحلی خلیج فارس و بعد از گذراندن بندرهای کنگان و سیراف و عسلویه از بخش غربی هرمزگان، منطقه پارسیان، بندر بستانو، بندر مقام، بندر چارک، لنگه و خمیر و کیلومتری ۸۲ شرق بندر خمیر می‌توانید به بندرعباس برسید. بهترین مسیر برای رفتن به بندر عباس از بوشهر همین است.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

راهنمای سفر به بندر عباس از اصفهان

بعد از اینکه از اصفهان راهی سفر شدید، می‌توانید از مسیر سیرجان و حاجی آباد به بندرعبارس برسید. بهترین مسیر برای رفتن به بندر عباس از اصفهان همین است.

راهنمای سفر به بندر عباس با وسایل نقلیه مختلف

برای سفر به بندرعباس راه‌های مختلفی وجود دارد. شما می‌توانید با انتخاب یک مسیر درست که به سبک زندگی و هزینه‌هایتان می‌خورد، سفر خوبی را تجربه کنید.

– سفر به بندرعباس با هواپیما

بیشتر مسافرانی که دستشان به دهانشان می‌رسد، هواپیما را برای راهنمای سفر به بندر عباس انتخاب می‌کنند تا از تهران، شیراز، رشت، یزد، اهواز، مشهد، اصفهان، تبریز، جزیره‌های کیش، بوموسی و سیری به فرودگاه بین‌المللی بندرعباس و شهر بندرعباس برسند.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار امام خمینی (ره)، انتهای بلوار پانزده خرداد، فرودگاه بین‌المللی بندرعباس.

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس روی گوگل مپ

– سفر به بندرعباس با قطار

با قطار شاید زمان سفرتان در راهنمای سفر به بندر عباس طولانی‌تر شود، اما آن صدای قطار که از تهران و مشهر و شیراز و یزد و … تا بندرعباس می‌شنوید و طبیعت و اطراف این شهرها را در مسیرتان می‌بینید، نمی‌گذارد گذر زمان را حس کنید. بندرعباس یک ایستگاه راه‌آهن دارد که پذیرای کانتینر و مسافران شهر است.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار شهدا، بلوار راه‌آهن، راه‌آهن بندرعباس.

راه‌آهن بندرعباس روی گوگل مپ

– سفر به بندرعباس با اتوبوس

اتوبوس هم می‌تواند گزینه مناسبی باشد تا از ترمینال‌های اتوبوس سراسر شهرهای ایران راهی بندرعباس شوید. البته یک محدودیت وجود دارد و آن هم این است که اگر در شمال زندگی می‌کنید، باید به صورت غیرمستقیم از آن‌جا به بندرعباس سفر کنید و این همه راه را بگذرانید.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، گلشهر جنوبی، میدان ترمینال، نرسیده به کلانتری ۱۴، ترمینال بندرعباس.

– سفر به بندرعباس با ماشین شخصی

این گزینه آخرین راه برای سفر به بندرعباس در نظر گرفته می‌شود که دست خانواده‌تان را می‌گیرید و سوار ماشین‌تان می‌شوید و می‌رود به بنرعباس که قطعا زمان بیشتری را باید طی کنید و این هم ۱۴ تا ۱۶ ساعت رانندگی.

بندرعباس

عکس از: سایت Mojnews

بهترین زمان سفر به بندرعباس

در این قسمت از راهنمای سفر به بندر عباس می‌خواهم از بهترین زمان سفر به بندرعباس بگویم. همانطور که می‌دانید این شهر ساحلی یک آب و هوای گرمی و مرطوب و حاره‌ای در منطقه خشک و نیمه خشکی دارد که نپرسید و نگویید.

تابستانش که خرماپزان است. اما از این نگذریم که پاییز و زمستانش هوایش معتدل می‌شود و اصلا بهترین فصل سفر به بندرعباس از همان روزهای اول پاییز تا روزهای پایانی زمستان در نظر گرفته می‌شود.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

البته نوروز هم گردشگر است که از این‌ور و آن‌ور ایران به این شهر غنی سفر می‌کند که در آن زمان گرما خیلی اذیتشان هم نمی‌کند. حالا در راهنمای سفر به بندر عباس اختیار دست خودتان است. اگر هوای معتدل می‌خواهید، پاییز و زمستان و اوایل بهار را پیشنهاد می‌کنم. اما اگر خلوتی مدنظرتان است، می‌توانید تابستان به بندرعباس بروید.

نگاهی به تاریخچه و راهنمای سفر به بندر عباس

در این بخش از راهنمای سفر به بندر عباس بهتر از کمی بیشتر با تاریخچه بندرعباس آشنا شویم. با اینکه همه سر قدمت طولانی استان هرمزگان توافق دارند، می‌دانند که تاریخش برمی‌گردد به دوران هخامنیشان. اما در این اختلاف وجود دارد که بندرعباس در زمان هخامنشیان محل رفت و آمد تاجران بوده یا در زمان ساسانیان.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

اما می‌گویند در زمان شاخ و شانه کشیدن‌های یکی از شاهان قدرتمند هخامنشی، داریوش بزرگ به یکی از فرماندها دستور داده می‌شود که با قایقی، کشتی و چیزی که در دریای خلیج فارس آن موقع پهلو گرفته بود، از بندری در استان هرمزگان که نمی‌دانم در آن زمان به آن چه می‌گفتند، راهی اقیانوس هند شود و یک گشتی بزند. حالا متوجه می‌شوم که تجارت دریایی ایران با چین و هند و لیبی از کجا شروع شده است.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

بندر گامرون، بندر گمرون، بندر جرون، بندر جرونات، بندر گمبرون و … تمام این‌ها نام‌هایی بود که بعضی‌ها می‌گویند زرتشتی‌ها و بعضی‌های دیگر هم می‌گویند پرتغالی‌ها و اسپانیایی آن‌ها را روی بندرعباس گذاشته بودند.

البته قدرت شاهان ایرانی را هنوز ندیده بودند که شاه عباس صفوی آمد و پرتغالی‌ها را با کمک یکی از سردارانش و البته انگلیسی‌ها از بندری که آن موقع به گمبرون شناخته می‌شد، بیرون کرد و از همان زمان به افتخار این شاه، نام بندر گمبرون برای همیشه به بندرعباس تغییر کرد.

پس در راهنمای سفر به بندر عباس یادتان باشد این عباس، همان شاه عباس صفوی است.

وضعیت آب و هوای بندرعباس

همانطور که گفتم جنوب گرم و آب و هوای بندر عباس هم گرم و شرجی است. البته پاییز و زمستان و اوایل بهار آن‌جا می‌تواند نفس‌تان را جا بیاورد. پس برای سفر به بندرعباس پیشنهاد می‌کنم پاییز و زمستان را انتخاب کنید که هوا، هوای معتدلی است. بهار هم جای خودش را دارد.

آب و هوای بندر عباس در بهار و پاییز بسیار مطبوع و دلنشین است و آب و هوای بندر عباس در زمستان هم آنقدر دلنشین است که حسابی شما را بر سر ذوق می‌آورد.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

حمل و نقل در بندرعباس چطور است؟

در راهنمای سفر به بندر عباس وسایل حمل و نقل مختلفی برای رفت و آمد وجود دارد تا از این سر شهر به آن سر شهر به راحتی سفر کنید. فرودگاه، ترمینال مسافربری، ایستگاه راه‌آهن، اتوبوس، ماشین و تاکسی از وسایل حمل‌ونقل عمومی این شهر ساحلی هستند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنم.

راهنمای سفر به بندر عباس و فرودگاه های بندرعباس

در این قسمت از راهنمای سفر به بندر عباس به تنها فرودگاه بندرعباس اشاره می‌کنم و آن هم فرودگاه بین‌المللی بندرعباس است که در سال ۱۳۳۹ خورشیدی احداث شده بود که از سال ۱۳۴۶ تا سال ۱۳۴۹ خورشیدی به مکان دیگری در بلوار جمهوری اسلامی جابه‌جا شد که امروز به محله فرودگاه قدیم شناخته می‌شود و قسمتی از بیمارستان شهید محمدی هم در آن قرار می‌گیرد. یعنی ساخت از سال ۱۳۳۹ خورشیدی شروع و با ساخت آن با انتقالش از یک جا به جایی دارد در سال ۱۳۴۹ خورشیدی به‌طورکامل به پایان رسید.

فرودگاه‌های بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

برای آشنایی با این فرودگاه در راهنمای سفر به بندر عباس باید بدانید امروز این فرودگاه در قسمتی از بیمارستان شهید محمدی قرار گرفته و کماکان پذیرای پروازهای داخلی و خارجی است. فرودگاه بین‌المللی بندرعباس، ۲ ترمینال مسافربری اصلی دارد که ترمینال ۱، پروازهای خارجی دبی و مسقط و مدینه و ترمینال ۲ هم پروازهای داخلی تهران، رشت، یزد، تبریز، اصفهان، شیراز، چابهار، ساری، کیش، کرمانشاه، آبادان و … را برعهده دارند

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، فرودگاه بین‌المللی بندرعباس.

گوگل مپ

ترمینال‌های مسافربری بندرعباس

در این بخش از راهنمای سفر به بندر عباس بد نیست از پایانه اتوبوس‌رانی هم بگویم. پایانه مسافربری اتوبوسی خلیج فارس که در محله نخل ناخدا و در بلوار خلیج فارس قرار گرفته، یکه و تنها پایانه مسافربری در بندرعباس است.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

راهنمای سفر به بندر عباس و ایستگاه راه آهن بندرعباس

ایستگاه راه‌آهن بندرعباس در همان سالی که خط راه‌آهن بافق بندرعباس در سال ۱۳۷۳ خورشیدی افتتاح شد، به بهره‌بردای رسید و مسافران را از اینجا به آن‌جا جابه‌جا می‌کرد.

ایستگاه راه آهن بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار شهدا، بلوار راه‌آهن، ایستگاه راه‌آهن بندرعباس.

گوگل مپ

سفر از بندرعباس به شهرها و جزایر نزدیک

در ادامه راهنمای سفر به بندر عباس به مسیرها و روش‌های سفر به جزایر مختلف از بندرعباس اشاره می‌کنم.

سفر به چابهار

برای سفر به چابهار از تهران که بهتر است سوار هواپیما شوید. اما اگر می‌خواهید راه زمینی در راهنمای سفر به بندر عباس را انتخاب کنید، باید خودتان را به بزرگراه شهید رجایی، جاده بندرعباس-میناب و بعد به بندر جاسک، روستای درک، تنگ و کنارک برسانید.

چابهار

عکس از: سایت Google Maps

در دور راهی آن‌جا هم باید مسیر سمت چپ را انتخاب کنید تا به باغو، ده نو و دهنوبالا و بعد از آن هم به بزرگراه بندرعباس- زاهدان و بعد جاده بندرعباس-چابهار برسید. مسیرهای دیگری هم وجود دارد که بگذریم.

– سفر به جزیره هرمز در راهنمای سفر به بندر عباس

سفر به جزیره هرمز را تجربه کرده‌اید؟ هرمز با آن کوه های آتشفشانی و تپه های نمکی، یکی از جرایز خلیج فارس است که طبیعت زیبایی دارد و اگر بخواهد از بندرعباس به آن‌جا سفر کنید، باید به اسلکه شهید حقانی بروید و سوار لنج و قایق شوید تا پای‌تان به این جزیره برسد که همین سفرتان هم حدود نیم ساعتی بیشتر طول نمی‌کشد.

جزیره هرمز

عکس از: سایت virgool

– سفر به جزیره کیش

اول از همه در راهنمای سفر به بندر عباس من سفر هوایی را پیشنهاد می‌کنم که راه آسانی هم محسوب می‌شود. اما اگر راه زمینی را از بندرعباس تا کیش می‌خواهید بگذرانید باید خودتان را به بندرهای لنگه، بندر آفتاب یا چارک که بهترین بندر هم بندر چارک است برسانید. از آن‌جا می‌توانید ماشین‌تان را سوار شناورهای حمل خودرو کنید یا سوار کشتی یا لنج شوید تا ۲ ساعت و نیمه سفر به کیش تمام شود.

کیش

عکس از: سایت Google Maps

– سفر به جزیره قشم در راهنمای سفر به بندر عباس

برای سفر به جزیره قشم باید به اسلکه شهید حقانی مراجعه کنید و سوار لنج و شناوری شوید. یا می‌توانید با ماشین شخصی‌تان به بندر پل بروید و ماشین‌تان را سوار کشتی‌های ماشین‌بر کنید تا برسید به بندر لافت در جزیره قشم.

قشم

عکس از: سایت Rokna

جاذبه‌های گردشگری بندرعباس

در راهنمای سفر به بندر عباس گفتم که این بندر قدمت طولانی دارد؟ گفتم که تاریخش به ۲۵۰۰ سال قبل می‌رسد؟ خب، این‌ها یعنی اینکه بندرعباس جاذبه‌هایی تاریخی و طبیعی و فرهنگی زیادی دارد که با برنامه‌ریزی‌هایی می‌توانید به تماشاهی تمام آن‌ها بروید و لذتش را ببرید.

جاذبه‌های تاریخی در راهنمای سفر به بندر عباس

اینجا می‌خواهم از جاهای دیدنی هرمزگان که در بندرعباس قرار گرفته‌اند بگویم که شاید بعضی‌هایشان به گوش‌تان خورده باشد و بعضی‌هایشان را هم ممکن است به عمرتان نشنیده باشید. از این همه سال‌ها از همان دوره هخامنشیان تا به امروز حتما جاذبه‌های تاریخی مختلفی در این شهر ساحلی ساخته شده که هر کدامشان می‌تواند داستان خودشان را روایت کنند.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

– عمارت کلاه فرنگی در راهنمای سفر به بندر عباس

یکی از دیدنی های بندرعباس که راهنمای سفر به بندر عباس باید به آن اشاره کنم عمارت کلاه فرنگی است که احتمالا نمونه دیگرش را در رشت و قزوین و تبریز دیده باشید. البته با قدمتی که دارد بعید به نظر می‌رسد همزمان با آن عمارت‌های کلاه‌فرنگی دیگر ساخته نشده باشد.

بندرعباس کلاه فرنگی

عکس از: سایت Google Maps

اصلا هلندی‌ها این عمارت را در همان زمان بر و بیای صفویان ساخته بودند که به خاطر شکل گنبدی به کلاه فرنگی، بی‌شباهت هم به عمارت‌های دیگر کلاه‌فرنگی در ایران نیست. این بنا در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بلوار طالقانی، نزدیک اسلکه قدیم بندرعباس، عمارت کلاه فرنگی.

– معبد هندوها تاریخی و دیدنی

در اواخر دوره و زمانه حکومت قاجار، یک تاجر هندی که برای تجارت از آن طرف هند به این طرف ایران در رفت و آمد بوده، جای خالی یک معبد هندی را در راهنمای سفر به بندر عباس حس می‌کند که می‌رود و معبدی به نام معبد هندوها یا بت گورن یا پرستشگاه بت گوران را با سنگ‌های مرمر و مرجانی و به سبک و سیاق بودایی می‌سازد که کمی عطر و رنگ هنر معماری اسلامی هم به خود گرفته است.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

البته گچ‌کاری و معماری اصلی این بنا کاملا هندی است و نشان از تجارت هندی‌ها و ایرانی‌ها را می‌دهد. این معبد که یکی از جاهای دیدنی بندرعباس در نظر گرفته می‌شود، در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، خیابان امام خمینی، روبه‌روی بازار، معبد هندوها.

معبد هندوها روی گوگل مپ

– مسجد جامع اهل سنت

مسجد جامع اهل سنت که به مسجد جامع دلگشا و مسجد داماهی هم شناخته می‌شود و یکی از مساجد قدیمی شهر است، قدمتش به ۲۵۰ سال قبل برمی‌رسد. در راهنمای سفر به بندر عباس باید این مسجد را هم در نظر بگیرید.

مسجد جامع اهل سنت

عکس از: سایت Google Maps

این مسجد که ۲ طبقه، ۱ مناره، ۱ صحن و ۱۲ ستون دارد را زین‌العابدین الوالقاسم ارزی ساخته تا امروز هم نمازگزاران اهل سنت هر جمعه برای برگزاری نماز جماعت به آن‌جا بروند و نمازی اقامه کنند.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، مسجد جامع دلگشا.

مسجد جامع روی گوگل مپ

– مسجد ناصری در راهنمای سفر به بندر عباس

قدمت این مسجد که یکی از جاذبه های تاریخی بندرعباس محسوب می‌شود، به ۱۰۰ سال قبل برمی‌گردد. یعنی درست در همان سال ۱۳۰۴ خورشیدی و روزهای پایانی قاجار، محمد علی ناصری حیدرآبادی می‌آید و این مسجد ۲ مناره و ۶ ستون را با تزئینات کچ‌بری و کاشی‌کاری و با نقش و نگارهای داخلی سنتی‌اش بنا می‌کند.

مسجد ناصری

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار امام موسی صدر، مسجد ناصری.

مسجد ناصری روی گوگل مپ

– قلعه فین بندرعباس

یکی جاذبه های گردشگری در راهنمای سفر به بندر عباس قلعه فین است که در آن زمان‌های دور ایلخانی و تیموری برای اهداف نظامی در نزدیکی بندرعباس ساخته شده بود که امروز دیگر کاربردی ندارد جز اینکه بخشی از تاریخ ایران باشد و سفال‌ها و اشیای کهن را در دل خودش جایی دهد.

قلعخ فین

عکس از: سایت Google Maps

این قلعه که در فهرست آثار ملی قرار گرفته بود، ۵ سال بعد از ثبتش در زلزله‌ای صدماتی به آن وارده شده که تقریبا از آن شکل و شمایل اولس افتاده است.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، کیلومتری ۹۵ بندرعباس، بخش فین، قلعه فین.

قلعه فین روی گوگل مپ

– حمام گله داری

حمام گله داری هم در راهنمای سفر به بندر عباس مهم است. این حمام که آن را به حمام شاه عباسی هم می‌شناسند را شیخ احمد گله داری در دوران قاجار با سنگ‌های مرجانی و سنگ‌های بومی ساخته بود که امروز به عنوان موزه به یکی از جاذبه‌های گردشگری بندرعباس در محله قلعه شاهی تبدیل شده و امروز در فهرست آثار ملی قرار گرفته است.

حمام گله داری

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، شهر بندر عباس، محله قلعه شاهی، حمام گله داری.

حمام گله داری روی گوگل مپ

– مسجد گله داری

یکی دیگر از جاهای دیدنی در راهنمای سفر به بندر عباس مسجد گله داری با آن مناره و شبستان و صحن و منبرش است که در محله اوزی‌ها قرار گرفته و گفته می‌شود حاج شیخ احمد گله داری این مسجد را ساخته که امروز در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفته است.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، محله اوزی‌ها، مسجد گله داری.

مسجد گله داری روی گوگل مپ

– حمام گپ شهر بندرعباس

حمام بزرگ گپ که با سنگ و آجر و ملات ساروج و گچ ساخته شده، تاریخش به دوران قاجار برمی‌گردد که مردم آن زمان راهی آن‌جا می‌شدند تا تنی به آب بزنند. البته همچین هم بی در و پیکر نبوده و یک بخش زنانه و مردانه داشته تا مردم راحت حمامشان را کنند.

حمام گپ

عکس از: سایت Google Maps

البته بعد از دوران قاجار، در حکومت پهلوی دوم بود که این حمام به لوله‌کشی مجهز شد تا اینکه تا سال ۱۳۵۰ خورشیدی از آن استفاده کنند. امروز دیگر کارایی قدیمی‌اش را ندارد و تنها یک جاذبه تاریخی در راهنمای سفر به بندرعباس محسوب می‌شود که در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفته است.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، شهر بندر عباس، خیابان امام موسی صدر، حمام گپ.

حمام گپ روی گوگل مپ

– موزه مردم شناسی در راهنمای سفر به بندر عباس

یکی از جاذبه های تاریخی دیگر بندرعباس، موزه مردم شناسی یا موزه خلیج فارس است که آن را حتی به عنوان بزرگ‌ترین موره در هرمزگان می‌شناسند که تمام اشیای تاریخی از زمان‌های دور این شهر را در دل خودش جایی داده است.

موزه مردم شناسی بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

قدمت این موزه به دوران صفویه برمی‌گردد که نمایی از از بازار سنتی، مشاغل، پوشش، نحوه صیادی مردم محلی، سنت‌ها، خارج کردن پرتغالی‌ها و تمام اتفاقات تاریخی و فرهنگی را در آن‌جا می‌توانید مشاهده کنید.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، شهر بندر عباس، بلوار پاسداران، موزه مردم شناسی.

موزه مردم شناسی روی گوگل مپ

جاذبه تاریخی و مذهبی دیگر

  • خانه احمدی
  • بادگیر منبر گپ
  • موزه آب بندرعباس
  • امامزاده سیدمظفر
  • زیارتگاه شاه پریون
  • امامزاده سیدکامل
  • امامزاده شاه محمدتقی
  • زیارتگاه حصر
  • مسجد صحراباغی

جاذبه‌های طبیعی

در این قسمت از راهنمای سفر به بندر عباس به جاذبه های گردشگری بندرعباس که کم از جاذبه‌های تاریخی ندارند می‌پردازم. جاذبه‌های طبیعی بندرعباس با آن جنگل‌ها و پارک‌ها و رودخانه‌ها و غارها و خلاصه هر چیزی طبیعی که دارد، محلی‌ها و مسافران ایرانی را شوکه می‌کنند. در ادامه به بعضی از آن جاذبه‌های طبیعی اشاره می‌کنم تا شاید با گوشه‌ای از طبیعت جذاب بندرعباس آشنا شوید.

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

– آبشار تزرج در راهنمای سفر به بندر عباس

تا دیروز نمی‌دانستم بندرعباس آبشار هم دارد که یکی از آبشارهای زیباش یعنی آبشار تزرج را دیدم. اصلا یکی از جاهای دیدنی بندرعباس شناخته می‌شود که در راه رسیدن به آن‌جا چشم‌تان می‌خورد به نخلستان‌ها و آسیاب‌های مختلف اطرافش.

آبشار تزرج

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، کیلومتری ۱۷۵ شمال بندرعباس، شهرستان حاجی آباد، آبشار تزرج.

آبشار تزرج روی گوگل مپ

– غار نمکی خرسین

غاری با گنبدهای نمکی به نام غار نمکی خرسین در بندرعباس یکی از زیباترین دیدنی ها در راهنمای سفر به بندر عباس در نظر گرفته می‌شود. اگر از گشت‌وگذارهای پررمزوراز لذت می‌برید بازدید از این غار شگفت‌انگیز را از دست ندهید.

غار نمکی خرسین

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، روستای خرسین، دهستان سیاهو، غار هرسین.

– چشمه آب گرم گنو

اگر از چشمه‌های آب گرم گنو نگویم که دیگر در حق این بندرساحلی ناحقی کرده‌ام. چشمه‌های آب گرم گنو که از جاذبه های گردشگری بندرعباس در راهنمای سفر به بندر عباس هستند، حال و هوای‌تان را هم چاق می‌کنند و هم سرحال می‌آورند.

چشمه آب‌گرم گنو

عکس از: سایت Google Maps

 

– چشمه سبزپوشان در راهنمای سفر به بندر عباس

حالا که حرف از چشمه‌های بندرعباس به میان آمد، بد نیست به یکی دیگر از چشمه‌های آن‌جا اشاره کنم و آن هم چشمه سبزپوشان است که در سینه‌کش آفتاب تابستان با آن حرارت و گرمایش اذیت‌تان می‌کند، آب خنکش حال‌تان را از این‌رو و آن‌رو می‌کند.

چشمه سبزپوشان

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، جاده بندرعباس به سیرجان، چشمه آب گرم گنو.

جاذبه های طبیعی دیگر

  • پارک ساحلی ولایت
  • پارک جنگلی خلیج فارس
  • کوه گنو
  • بوستان ساحلی کپشکن
  • بوستان شهید دباغیان
  • بوستان ناصر عبداللهی
  • تفرجگاه کوهستانی پنجه علی
  • پارک ساحلی غدیر

جاذبه‌های تفریحی

حالا که حرف از تفریح و سرگرمی شد، در این بخش از راهنمای سفر به بندر عباس بد نیست از جاذبه های گردشگری بندرعباس بگویم که یکیش می‌شود، سینما، یا تئاتر یا پارک، یا شهربازی و …

بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

– پارک جنگلی خلیج فارس

پارک جنگلی خلیج فارس در راهنمای سفر به بندر عباس تا دل‌تان بخواهد گیاهان بومی مختلف را در دل خودش جایی داده و همین‌ها باعث شده به یکی از پارک‌های جنگلی خلیج فارس تبدیل شود. البته این پارک بدون امکانات هم نیست. یعنی آلاچیق و وسایل بازی کودکان و امکانات ورزشی هم دارد که مسافران می‌توانند کیف‌شان را در کنار خانواده کوک کنند. پارک جنگلی خلیج فارس از جاهای دیدنی بندرعباس در شب است.

پارک خلیج فارس بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار امام خمینی، ابتدای بلوار خلیج فارس، پارک جنگلی خلیج فارس.

پارک جنگلی روی گوگل مپ

– پارک غدیر در راهنمای سفر به بندر عباس

پارک ساحلی غدیر یکی از پارک‌های ساحلی در کنار دریاست که هر آنچه بخواهید از امکانات رفاهی، آلاچیق و سرویس بهداشتی و حمام و امکانات تفریحی مانند قایق سواری و دوچرخه سوای و موتورسواری و جشنواره مجسمه های شنی … بخواهید را در اختیارتان می‌گذارد. این پارک از جاهای دیدنی بندرعباس در شب است.

پارک غدیر

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، پارک ساحلی غدیر.

پارک ساحلی غدیر روی گوگل مپ

مجموعه پارک جنگلی طبیعت

مجموعه پارک جنگلی طبیعت یا پارک جنگلی جهاد از بزرگ‌ترین پارک‌ها و جاذبه های گردشگری بندرعباس در راهنمای سفر به بندر عباس محسوب می‌شود که یک باغ وحش و امکانات رفاهی مختلفی را برای تماشای مهمانانش مهیا می‌کند.

پارک جنگلی طبیعت

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، مجموعه پارک جنگلی طبیعت.

پارک جنگلی طبیعت روی گوگل مپ

– باغ پرندگان بندرعباس

یکی از بخش‌هایی که در مجموعه جنگلی جهاد وجود دارد، باغ پرندگان در راهنمای سفر به بندر عباس است که ۹۰ نوع پرنده را می‌توانید در بخش‌های مختلفش مشاهده کنید.

باغ پرندگان

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، کیلومتر چهار جاده بندرعباس-میناب، باغ پرندگان.

باغ پرندگان بندرعباس روی گوگل مپ

– سینما ستاره شهر

اگر از سینماهای جدید شهر در راهنمای سفر به بندر عباس بگویم، سینما ستاره شهر به ذهنم می‌رسد که در سال ۱۳۸۶ خورشیدی ساخته شده بود و با ۲۲۲ صندلی خود پذیرای جشنواره‌های مختلف و تماشاچی‌هایش است. این سینما از جاهای دیدنی بندرعباس در شب است.

سینما ستاره

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، میدان ۱۷ شهریور، سینما ستاره شهر.

سینما ستاره شهر روی گوگل مپ

– مجموعه تفریحی ساحلی سورو

جنوب بروید و شنا نکنید؟ در مجموعه تفریحی ساحلی سورو که یک پلاژ، آلاچیق، فضای بازی کودکان، میز و نمیکت و امکانات مختلف دیگری را در دل خودش جایی داده، می‌توانید از شنا در بندرعباس لذت ببرید.

مجموعه تفریحی ساحلی سورو

عکس از: سایت Google Maps

در این مجموعه یک پلاژ خاص برای شنای بانوان ساخته شده تا هم از شنا و هم از امکانات رفاهی مانند آلاچیق، فضای بازی کودکان و … لذت ببرند.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، مجموعه تفریحی ساحلی سورو.

بازارها و مراکز خرید بندرعباس

مگر می‌شود به یک شهر که در هر زمانی رد و پای خودش را در تجارت و بازرگانی گذاشته، سفر کنید و از آن‌جا دست خالی برگردید؟ آن هم وقتی که بازارهای سنتی و مراکز خرید بندرعباس هر آنچه دل‌تان بخواهد را پیش روی‌تان قرار می‌دهند؛ از صنایع دستی و لباس‌های محلی و سوغاتی‌ها بومی گرفته تا خوراکی‌هایی مانند ماهی که حرف اول را در جنوب می‌زند.

– بازار سنتی بندرعباس

بازارهای سنتی و قدیمی در هر کوی و برزنی در ایران پیدا می‌شود، حتی در خود تهران، چه برسد به بندرعباس که مردم فرهنگ‌شان را حفظ کرده‌اند. یکی از بازارهای قدیمی که آن را به بازار قدیم یا بازار سنتی می‌شناسند در بندرعباس وجود دارد. این بازار که اجناس مختلفی با قیمت‌های ارزانی نسبت به پاساژها و بازارهای مدرن و مراکز خرید مدرن دارد را در اختیار مسافرانش قرار می‌دهند.

بازار بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار طالقانی، بازار سنتی بندرعباس.

– بازار اوزی ها و بازار لاری ها

حالا که از بازار سنتی بندرعباس که روباز است گفتم، اینجا می‌خوام از بازار بزرگ سرپوشیده‌ای به نام بازار اوزی‌ها و لاری‌ها بگویم که خیلی‌ها آن را یکی از بازارهای قدیمی در بندرعباس می‌شناسند، اصلا می‌گویند قدمت‌شان به حدود ۳۰۰ سال قبل هم برمی‌گردد. در این بازار می‌توانید اجناس مختلف مانند لباس و صنایع‌دستی و… را خریداری کنید.

بازار بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار امام خمینی، بازار اوزی‌ها و لاری‌ها.

بازار اوزی‌ها و لاری‌ها روی گوگل مپ

– مجتمع تجاری سیتی سنتر

اگر از بازارهای سنتی بندرعباس سرمان را به طرف بازارهای مدرن بچرخانیم، مجتمع‌ها و پاساژهای مدرنی می‌بینیم که یکی از آن‌ها می‌تواند مجتمع تجاری سیتی سنتر باشد. در این پاساژ ۳ طبقه، دست و بال‌تان در بین ۵۰۰ فروشگاه و واحد تجاری باز است تا از لوازم خانگی گرفته تا لباس‌های زنانه و مردانه و لوازم آرایشی و بهداشتی را در آن‌جا خریداری کنید.

سیتی سنتر بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، میدان شهربانی، بلوار امام خمینی، مرکز خرید سیتی سنتر.

مرکز خرید سیتی سنتر روی گوگل مپ

– مرکز تجاری ستاره شهر

دومین مرکز تجاری هم مرکز تجاری ستاره شهر است که تمام امکانات یک مجتمع تجاری مانند رستوران و سالن سینما و فروشگاه‌های عرضه محصولات مختلف الکترونیکی و طلا و … را می‌توانید در آن‌جا ببینید.

مرکز خرید ستاره

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، میدان ۱۷ شهریور، مرکز تجاری ستاره شهر.

مرکز تجاری ستاره شهر روی گوگل مپ

– بازار ماهی فروشان در راهنمای سفر به بندر عباس

یکی از بزرگ‌ترین بازارهای ماهی‌فروشان که البته سرپوشیده هم هست، بازار ماهی فروشان بندرعباس است که انواع ماهی‌ها و میگو و خرچنگ را در آن‌جا می‌بینید که به فروش می‌رسد.

بازار ماهی بندرعباس

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بازار ماهی فروشان.

بازار ماهی فروشان گوگل مپ

سایر مراکز خرید بندرعباس

  • مجتمع تجاری ستاره جنوب
  • مرکز تجاری ستاره شهر
  • مگامال
  • زیتون
  • نخیل
  • نیلی
  • ملکه آسمانی‌ها
  • پردیس الهیه جنوبی
  • رویال
  • مرکز خرید زیتون

– سوغات بندرعباس

در این بخش از راهنمای سفر به بندر عباس مگر می‌شود از جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی بندرعباس بنویسم، اما از سوغات خوراکی و صنایع دستی گلابتون دوزی، سفالگری، جاجیم، گبه بافی، رودوزی، حصیربافی این شهر ساحلی چیزی نگویم؟

بندرعباس

عکس از: سایت Snapp

در راهنمای سفر به بندر عباس باید به بازارها هم اشاره کنم. این بندر بازار سنتی دارد، فروشگاه‌های مدرن دارد و خوراکی‌ها و غذاهای معروف که هر کدام جذابیت خودشان را دارند. در ادامه به چند صنایع دستی اشاره می‌کنم.

  • حصیربافی
  • چادرشب بافی
  • سفالگری سنتی
  • گلابتون دوزی
  • گلیم‌بافی
  • بادله دوزی و تله بافی
  • چنته بافی

فرهنگ مردم بندرعباس

جمعیت بندرعباس که سال به سال کم و زیاد می‌شود و آن هم به خاطر این است که بومی‌ها و مهاجرها جمعیت این شهر را تشکیل می‌دهند است. اما در سرشماری که در سال ۱۳۹۵ خورشیدی انجام شده، حدو ۵۰۰ هزار نفر تخمین زده می‌شود.

بندرعباس

عکس از: سایت Isna

مردم این شهر مسلمان هستند و به زبان فارسی اما با گویش بندری صحبت می‌کنند. با اینکه درباره آداب و رسوم بندرعباس باید کامل توضیح دهم، اما در ادامه تنها به آن‌ها می‌کنم تا شاید بعدها به صورت کامل به آن‌ها بپردازم.

  • مراسم حنابندان
  • مراسم زار
  • مراسم دمور
  • مراسم نوروزی مرده‌ها
  • مراسم سفره اموات
  • مراسم زنبیل گردانیدن
  • مراسم طلب باران
  • مراسم بارش باران

غذاهای محلی و سنتی بندرعباس

در این قسمت از راهنمای سفر به بندر عباس، غذاهای محلی و سنتی و رستوران معروف این شهر را معرفی می‌کنم که می‌توانید میل کردن تمام غذاها به آن‌جاها بروید و یک دلی از اعزا در بیاورید. نگران هم نباشید تنوع غذایی در جنوب کم باشد که این طور نیست. از غذاهای زیبون گرفته تا بلالیت در بندرعباس درست می‌شود.

– بلالیت در راهنمای سفر به بندر عباس

یکی از میان‌وعده‌های شیرین که در میان وعده و صبحانه سرو می‌شود، بلالیت است که با ترکیب ورمیشل و پودر هل و خلال پسته و روغن و شیره خرما یا شکر و زعفران آماده می‌شود و می‌شود آن را در کنار فرنی و شیربرنج قرار داد.

غذای بلالیت

عکس از : سایت Arga

– زیبون در راهنمای سفر به بندر عباس

یک ماهی سرخ شده و سیب زمینی با برنج و گوجه و پیاز غذایی آماده می‌شود به نام زیبون که به یکی از غذاهای موردپسند مسافران محلی و غیرمحلی تبدیل شده است که بی‌شباهت هم به استانبولی پلو هم نیست.

غذای زیبون

عکس از: سایت Virgool

دیگر غذاها و خوراکی‌های محبوب بندرعباس:

  • هواری
  • قلیه ماهی
  • قلیه میگو
  • مهیاوه
  • موفلک
  • سوراغ
  • برنج دیشو
  • گبولی گوشت

رستوران‌های معروف بندرعباس

در ادامه راهنمای سفر به بندر عباس می‌خواهم از رستوران‌های سنتی، رستوران‌ها مدرن و فست‌فودها و در کل به بهترین رستوران های بندرعباس اشاره کنم.

– رستوران بادگیران

این رستوران یکی از مشهورترین رستوران‌های بندرعباس است که تمام غذاهای دریایی و بندرعباسی و جنوبی را پیشکشتان می‌کنند.

رستوران بادگیران

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، ابتدای جاده میناب، مجموعه رستوران بادگیران.

– رستوران دریایی سامکو

دومین رستوران در راهنمای سفر به بندر عباس، رستوران دریایی سامکو است که در غذاهای محلی و جنوبی حرفی برای گفتن نمی‌گذارد.

رستوران سامکو

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار امام حسین (ع)، الهیه جنوبی، رستوران دریایی سامکو.

رستوران دریایی سامکو روی گوگل مپ

– رستوران داریوش

رستوران داریوش یکی از رستوران‌های جنوبی در بندرعباس است که هنوز حال و هوای سنتی رستوران‌های آن‌جا را حفظ کرده است.

رستوران داریوش

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بزرگراه شهید رجایی، جنب هتل داریوش، رستوران داریوش.

رستوران داریوش روی گوگل مپ

– رستوران امپراتور

در رستوران امپراتور غذاهای دریایی و ایرانی و جنوبی و انواع کباب‌های لذید و در کافه امپراطور هم نوشیدنی‌های مختلف و دسرهای دلپذیری سرو می‌شود.

رستوران امپراتور

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار رسالت شمالی، رستوران امپراتور.

رستوران امپراتور روی گوگل مپ

بهترین هتل های بندرعباس برای اقامت در سفر به بندرعباس

بعد از تماشای تمام جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی و طبیعی که در راهنمای سفر به بندر عباس امروز آورده شده، سرآخر شب می‌شود. حالا که خسته و کوفته می‌خواهید خستگی‌تان را در کنید، باید در ویلایی، هتلی و جایی اقامت کنید. در ادامه به بهترین هتل های بندرعباس اشاره می‌کنم که هر کدامشان را خواستید براساس بودجه و سلیقه‌تان می‌توانید انتخاب کنید.

اگر دلتان یک هتل با امکانات رفاهی جذاب می‌خواهد، در این قسمت از راهنمای سفر به بندر عباس قرار است از هتل‌های شیک و مجلل ۵ ستاره و ۴ ستاره و ۳ ستاره بندرعباس بگویم که هر کدامشان ویژگی‌های خودشان را دارند.

– هتل هما

هتل منحصربه‌فرد ۵ ستاره هما یکی از هتل‌های مجموعه هتل‌های هما محسوب می‌شود که اگر از شهرهای مختلف ایران به فرودگاه و راه‌آهن و ترمینال مسافربری این شهر رسیدید، بدانید که تا این هتل چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ کیلوکتر فاصله خواهید داشت. وقتی در این هتل با معماری مدرنش در کنار ساحل خلیج فارس اقامت کنید، لذت یک اقامت درجه یک را تجربه خواهید کرد.

هتل هما

عکس از: سایت Google Maps

امکانات رفاهی: تاکسی، واحدهای یک، تاکسی سرویس، سالن ماساژ، زمین تنیس در محوطه فضای سبز، کافه شاپ.

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار پاسداران، خیابان معراج، هتل هما.

هتل هما روی گوگل مپ

– هتل هرمز

هتل بین‌المللی هرمز دومین هتل ۵ ستاره مقاله راهنمای سفر به بندر عباس است که داستانش از سال ۱۳۸۱ خورشیدی شروع شده و امروز با امکاناتی که دارد، همه را شیفته خودش کرده است.

هتل هرمز

عکس از: سایت Google Maps

امکانات رفاهی: ۷ طبقه، ۳۶۷ باب اتاق، رستوران مجلل، لابی، محوطه و فضای سبز. استخر و مجموعه آبی،

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، ضلع جنوبی میدان انقلاب، هتل هرمز.

هتل هرمز روی گوگل مپ

– هتل خلیج فارس

هتل ۶ طبقه خلیج فارس که نامش را از خود خلیج فارس گرفته، به هتل ۵ ستاره خلیج فارس شناخته می‌شود که ۳ سال بعد از هتل هرمز یعنی در سال ۱۳۸۴ خورشیدی ساخته شده و در ۱۳۹۳ خورشیدی آن را بازسازی کردند تا یک سر و سامانی به خودش بگیرد.

هتل خلیج فارس

عکس از: سایت Google Maps

امکانات رفاهی: اینترنت بی سیم، محوطه فضای سبز، تلویزیون،

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، ۱۳ کیلومتری اتوبان شهید رجایی (خون سرخ)، هتل خلیج فارس.

هتل خلیج فارس روی گوگل مپ

– هتل آتیلار

هتل آتیلار که از هتل‌های بزرگ در راهنمای سفر به بندر عباس محسوب می‌شود، در سال ۱۳۸۴ خورشیدی ساخته شده و به بعضی از دیدنی های بندرعباس نزدیک است.

هتل آتیلار

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، محله سیاه‌ها، بلوار امام، میدان ۱۷ شهریور، خیابان اداره پست، مجموعه هتل‌های آتیلار، بهار شمالی، هتل آتیلار.

هتل آتیلار روی گوگل مپ

– هتل ایران

هتل ۳ ستاره ایران یکی دیگر از هتل‌های خوب در راهنمای سفر به بندر عباس است که به فرودگاه و مشهورترین اماکن دیدنی مانند حمام گله داری و عمارت کلاه فرهنگی و …. نزدیک است، امکانات مختلفی مانند کافه شاپ و آسانسور و خدمات تاکسی سرویس و … را در اختیارتان قرار می‌دهد.

هتل ایران

عکس از: سایت Google Maps

آدرس: ایران، استان هرمزگان، بندرعباس، بلوار امام خمینی، میدان ۱۷ شهریور، هتل ایران.

هتل ایران روی گوگل مپ

سایر هتل های بندرعباس

  • هتل آپارتمان قدس
  • هتل گلشهر
  • هتل سعدی
  • هتل حمزه
  • هتل آبادانا
  • هتل دریا
  • هتل کوثر
  • هتل بوعلی سینا
  • هتل امین
  • هتل فروغ

اقامتگاه های بوم‌گردی بندرعباس

اگر نمی‌خواهید در هتل‌های بندرعباس اقامت کنید، می‌توانید در اقامتگاه‌های مختلف بوم‌گردی ساکن شوید. البته نه در بندرعباس، بلکه در جزایر هرمز و قشم. اگر هم می‌خواهید بدانید که نزدیک‌ترین اقامتگاه بوم‌گردی به بندرعباس کدام است، می‌توانید به اقامتگاه بوم‌گردی هرموزیا در شهر میناب مراجعه کنید.

– اجاره ویلا

اجاره ویلا هم یکی دیگر از گزینه‌های اقامت در بندرعباس محسوب می‌شود که می‌توانید خستگی سفرتان را در هر کدام از ویلاهای بندرعباس در کنید.

– کمپینگ در راهنمای سفر به بندر عباس

کمپ زدن آخرین گزینه اقامت در یک شهر غریب در نظر گرفته می‌شود. برای اقامت در بندرعباس می‌توانید در روستای درک در نزدیکی منطقه چابهار و بندرعباس کمپ بزنید، اما این را بدانید که امکانات کمپینگ و امکانات رفاهی زیادی ندارد. پارک‌های ساحلی غدیر و ولایت هم می‌توانند برای کمپینگ مناسب باشند.

تجربه سفر خاطره‌انگیز با راهنمای سفر به بندر عباس

بندرعباس که جاهای دیدنی هرمزگان را دل خودش جایی داده، جان می‌دهد برای سفر. در مقاله امروز تمام سعی‌ام را کردم تا هرآنچه درباره بندرعباس می‌دانم و نمی‌دانم را در اختیارتان قرار دهم و شما را با جاهای دیدنی بندرعباس مثل اماکن تاریخی و فرهنگی و هتل‌ها و رستوران‌ها و مسیرهای دسترسی آشنا کنم. حالا اگر هم کم و کاستی وجود داشته باشد، می‌توانید نظرتان را زیر همین مقاله بیان کنید.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 دیدگاه

  1. مهرداد می‌گوید

    من بندر عباس زیاد رفتم و عید ۴۰۳ هم اونجا بودم
    هیچ روش رفاهی برای مسافران ندارن مسئولین
    در کل بدرد نخوره نرید

    1. امیر می‌گوید

      پس شما ها هستین که عید میاین لب ساحل و پارک چادر میزنین شهر ما رو زشت میکنین
      همون بهتر که نمیای شهر ما نفس راحت بکشه

  2. نازیلا کریمی می‌گوید

    عالی بود. ممنونم