عوارض خروج از کشور

عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴ چقدر است؟ (+ تمام روش‌های پرداخت عوارض)

مبلغ عوارض خروج از کشور سال 1404 + نحوه پرداخت، استعلام و هرچه باید بدانید

اگر مقیم ایران هستید و می‌خواهید به خارج از کشور سفر کنید، باید حتما عوارض خروج از کشور خود را پرداخت کنید؛ چون عدم پرداخت یا پرداخت اشتباهِ همین هزینه‌ی به ظاهر ساده، ممکن است جلوی خروج شما از کشور را بگیرد.

اما عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ چه مدارکی لازم است؟ پرداخت عوارض خروج از کشور چگونه انجام می‌شود؟ چگونه از پرداخت معاف می‌شویم؟ اگر امروز مالیات خروج از کشور را پرداخت کنیم، تا چه مدت اعتبار دارد؟

در این مطلب از مجله علی بابا، پاسخ تمام سوالاتی که ممکن است درباره عوارض خروجی از کشور داشته باشید را برایتان جمع‌آوری کرده‌ایم.

چه کسانی باید عوارض خروج از کشور پرداخت کنند؟
هر فرد ایرانی که بخواهد از مرزهای کشور ایران خارج شود، باید عوارض خروجی از کشور را پرداخت کند. البته برخی افراد معاف هستند که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.
پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین چگونه است؟
می‌توانید از طریق وب‌سایت سداد و اپلیکیشن‌ها این مبلغ را پرداخت کنید. روش‌های پرداخت را به صورت کامل (با راهنمای تصویری) توضیح دادیم.
مبلغ عوارض خروج از کشور چقدر است؟
عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۴ برای سفر سیاحتی اول ۶۷۵ هزار تومان، سفر سیاحتی دوم، مبلغ یک میلیون و دوازده هزار و پانصد تومان و سفر سیاحتی سوم یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان است.
آیا برای پرداخت عوارض خروج از کشور، هر شخص باید با حساب بانکی و شماره شخصی خودش اقدام کند؟
خیر. یک شخص می‌تواند عوارض خروج از کشور کل خانواده را پرداخت کند. فقط باید کد ملی تمامی افراد را در سامانه وارد کند.
آیا پرینت رسید پرداخت عوارض خروج از کشور الزامی است؟
خیر. اطلاعات پرداخت در سیستم‌های دولتی هست و مامور مربوطه به آن دسترسی دارد. اما جهت اطمینان بهتر است تصویر رسید پرداخت یا اطلاعات پیامک‌شده را در گوشی خودتان داشته باشید.

عوارض خروج از کشور چیست؟

عوارض خروج از کشور (Departure Tax)، مبلغی‌ است که تمام متقاضیان سفرهای خارجی باید به دولت بپردازد. این عوارض برای سفرهای هوایی، زمینی و دریایی محاسبه می‌شود و پرداخت آن، حتی برای نوزادان هم اجباری است. البته باید بدانید استثناهایی هم در این مورد وجود دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

به عوارض خروج از کشور، «مالیات خروج از کشور» هم می‌گویند. این مبلع به حساب دولت واریز می‌شود و بخشی از آن هم به سازمان گردشگری تعلق می‌گیرد تا برای بازسازی روستاهای مرزی کشور استفاده شود.

عوارض خروج از کشور چیست؟قوانین و مبلغ عوارض خروج از کشور هر سال تغییر می‌کند. برای همین، اگر قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید، حتما باید در جریان آخرین قوانین مربوط به پرداخت عوارض خروج از کشور باشید. مثلا تا چند سال قبل، کودکان زیر هفت سال از پرداخت عوارض معاف بودند، اما حالا این عوارض حتی برای نوزادان هم باید پرداخت شود.

عوارض خروج از کشور چقدر است؟ هزینه عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴

مدت کمی است که عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴ اعلام شده و نسبت به سال گذشته، حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است. طبق مصوبه جدید، در سفر دوم ۵۰ درصد و در سفر سوم ۱۰۰ درصد نسبت به قیمت عوارض خروج از کشور سفر اول، اضافه خواهد شد.

مبلغ عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۴ در بودجه مصوبه مجلس برای هر کدام از گروه‌های خاص، مطابق جدول زیر تعیین شده است:

نوع سفر

سفر اول (ریال)سفر دوم (ریال)سوم به بعد (ریال)

نوع مرز

سیاحتی۶,۷۵۰,۰۰۰۱۰,۱۲۵,۰۰۰۱۳,۵۰۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی
حج ۲,۲۳۰,۰۰۰۳,۳۴۵,۰۰۰۴,۴۶۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی
زائرین عتبات و عالیات۶۰۰,۰۰۰

۲۰۰,۰۰۰

۶۰۰,۰۰۰

۲۰۰,۰۰۰

۶۰۰,۰۰۰

۲۰۰,۰۰۰

مرز هوایی

مرز زمینی و دریایی

مرزنشیناناعلام نشدهاعلام نشدهاعلام نشدهمرز هوایی

مرز زمینی و دریایی

ورزشکاران تیم ملی با مجوز وزارت ورزشاعلام نشدهاعلام نشدهاعلام نشدهمرزهای هوایی، زمینی و دریایی

توجه داشته باشید که زمان اجرای این افزایش قیمت هنوز اعلام نشده است و تا اطلاعیه‌های بعدی، باید عوارض را بر اساس عوارض سال ۱۴۰۳ پرداخت کنید که در جدول زیر آمده است:

نوع سفر

سفر اول (ریال)سفر دوم (ریال)سوم به بعد (ریال)

نوع مرز

سیاحتی۵,۲۰۰,۰۰۰۷,۸۰۰,۰۰۰۱۰,۴۰۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی
حج ۱,۷۲۰,۰۰۰۱,۷۲۰,۰۰۰۱,۷۲۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی
زائرین عتبات و عالیات۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

مرز هوایی

مرز زمینی و دریایی

مرزنشینان۷۵۰,۰۰۰

۲۵۰,۰۰۰

۶,۰۰۰,۰۰۰

۶,۰۰۰,۰۰۰

۸,۰۰۰,۰۰۰

۸,۰۰۰,۰۰۰

مرز هوایی

مرز زمینی و دریایی

ورزشکاران تیم ملی با مجوز وزارت ورزش۲,۶۴۰,۰۰۰۲,۶۴۰,۰۰۰۲,۶۴۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی

هزینه عوارض خروج از کشور کودکان چقدر است؟

به‌طورکلی تفاوتی بین عوارض خروج از کشور کودکان و نوزادان با سایر مسافران وجود ندارد و نرخ آن با عوارض خروج از کشور زمینی برای بزرگسالان یکسان است و مشابه جدول بالا خواهد بود.

مدارک لازم جهت پرداخت عوارض خروج از کشور

برای پرداخت عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۴ به مدرک خاصی نیاز ندارید. وارد کردن کد ملی، مشخصات فردی و یک کارت بانکی عضو شتاب کافی است.
مبلغ عوارض خروج از کشور سال ۱۴۰۴
در ادامه روش های پرداخت را به صورت کامل با هم بررسی می‌کنیم.

پرداخت عوارض خروج از کشور

شما می‌توانید عوارض خروج از ایران را از راه‌های مختلفی (آنلاین و حضوری) پرداخت کنید. فقط در نظر داشته باشید که تمام افراد حاضر سفر باید عوارض را پرداخت کنند. مثلا اگر یک خانواده‌ی ۵ نفره هستید، باید به ازای هر پنج کد ملی و پنج بلیط پروازتان، عوارض پرداخت کنید.

بیایید نحوه پرداخت را بیشتر بررسی کنیم:

1. پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین

پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور ساده‌ترین و سریع‌ترین روش پرداخت است. وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های زیادی برای پرداخت وجود دارند که در ادامه همه را معرفی می‌کنیم:

پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین

روش ۱. پرداخت عوارض خروج از کشور با سامانه سداد

پرداخت عوارض خروج از کشور سداد، بهترین و محبوب‌ترین روش پرداخت مالیات خروج از کشور است. کافی است روی این لینک کلیک کنید تا به سایت سداد هدایت شوید.

در صفحه‌ی باز شده، اطلاعات را تکمیل کنید و گزینه نارنجی را کلیک کنید.
سامانه سداد عوارض خروج از کشور

پس از نمایش دادن مبلغ، گزینه پرداخت را بزنید. اطلاعات کارت بانکی را وارد کرده و پرداخت را انجام دهید.

پس از پرداخت، اطلاعات به شما نمایش داده شده می‌شود. می‌توانید از صفحه عکس بگیرید و آن را در گوشی خود ذخیره کنید.
سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور

روش ۲. پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین در بانک ملی

پرداخت هزینه عوارض خروج از کشور از طریق بانک ملی، یکی از محبوب‌ترین روش‌های پرداخت مالیات خروج از کشور است. کافی است به سایت بانک ملی یا اپلیکیشن بام مراجعه کنید و از منوی بالای سایت، گزینه «خدمات بانکی و الکترونیک» و سپس گزینه «خدمات الکترونیک» را انتخاب کنید.

پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین بانک ملی

سپس گزینه «پرداخت عوارض خروج از کشور» را پیدا کنید. در این مرحله دوباره به سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور سداد هدایت می‌شوید و می‌توانید فرایند پرداخت را درست مشابه مورد بالا طی کنید.

روش ۳. پرداخت عوارض خروج از کشور با بله

اپلیکیشن بله هم متعلق به بانک ملی است و قبلا خدمات مربوط به عوارض را ارائه می‌داد؛ اما در حال حاضر امکان پرداخت عوارض خروج از کشور با بله وجود ندارد و باید از طریق وب‌سایتی که در بالا معرفی کردیم، پرداخت را انجام دهید.

پرداخت عوارض خروج از کشور با بله

روش ۴. پرداخت عوارض خروج از کشور با آپ

پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴ با آپ هم مشابه سایر روش‌ها بود؛ اما در حال حاضر، اپلیکیشن آپ قابلیت پرداخت عوارض خروج از کشور را ارائه نمی‌دهد. پس بهتر است از سایر روش‌های گفته شده برای پرداخت استفاده کنید.

روش ۵. اپلیکیشن پرداخت عوارض خروج از کشور

به‌جز اپلیکیشن بام، می‌توانید از اپلیکیشن ایوا و قبضینو هم برای پرداخت عوارض استفاده کنید.

اپلیکیشن پرداخت عوارض خروج از کشور

۲. پرداخت عوارض خروج از کشور حضوری

اگر مایل هستید که عوارض خروج از کشور را به صورت حضوری پرداخت کنید، می‌توانید به دستگاه ATM (خودپردازهای غیرنقدی) موجود در فرودگاه مراجعه کنید. پرداخت عوارض با این دستگاه‌ها هم مشابه روش آنلاین است. کافی است به روش زیر عمل کنید:

  • دستگاه‌های خودپرداز بانک ملی را پیدا کنید. این دستگاه‌ها معمولا به صورت چندتایی به دیوار فرودگاه نصب شده‌اند. می‌توانید از مامورین فرودگاه محل دقیق آن‌ها را بپرسید.

واریز عوارض خروج از کشور

  • در دستگاه ATM بانک ملی، کارت بکشید تا گزینه‌ها به شما نمایش داده شود.
  • گزینه «عوارض خروج از کشور» را انتخاب کنید.
  • نوع سفر خود را انتخاب کنید.
  • کد ملی را وارد کنید.
  • پس از وارد کردن کد ملی، مشخصات شما و تعداد دفعات خروج نمایش داده می‌شود. اطلاعات را تایید کنید.
  • رمز کارت را وارد کنید تا عوارض شما پرداخت شود.

فقط در نظر داشته باشید که باید حداکثر تا ۳۰ دقیقه قبل از پرواز، این مبلغ را پرداخت کرده باشید.

مالیات خروج از کشور

شعب مرزی بانک ملی هم امکان پرداخت حضوری عوارض را فراهم کرده‌اند. لطفا دقت کنید که سایر شعب بانک ملی چنین خدماتی را ارائه نمی‌کنند

پرداخت عوارض خروج از کشور زمینی

مسافران زمینی هم باید عوارض خروج از کشور را پرداخت کنند؛ با توجه به اینکه امکان پرداخت با دستگاه‌های خودپرداز در مرزهای زمینی ممکن نیست، توصیه می‌کنیم حتما قبل از سفر، عوارض خودتان را به روش آنلاین (که بالاتر توضیح داده شد)، پرداخت کنید تا مشکلی برای سفر پیش نیاید.

عوارض خروج از کشور زمینی

عکس از: سایت Myurmia

مدت زمان اعتبار پرداخت عوارض خروج از کشور چقدر است؟

اگر عوارض خروج از کشور را پرداخت کردید و به هر دلیلی از آن استفاده نکردید (سفر کنسل شد)، تا پایان همان سال فرصت دارید که از این عوارض برای خروج از کشور استفاده کنید.

مثلا اگر عوارض را در اردیبهشت ۱۴۰۴ پرداخت کنید، تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ می‌توانید از رسید پرداختی یا شماره پیگیری آن برای خروج از کشور استفاده کنید و نیازی به پرداخت دوباره نیست.

مهلت پرداخت عوارض خروج از کشور چقدر است؟

زمان پرداخت عوارض خروج از کشور، حداکثر ۳۰ دقیقه قبل از سفر است؛ اما توصیه می‌کنیم این کار را تا دقایق قبل از سفر به تعویق نیندازید و در اولین فرصت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴ را پرداخت کنید.

استعلام عوارض خروج از کشور با کد ملی

استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور، از طریق کد ملی ممکن است. این پیگیری از طریق درگاه پرداخت سداد انجام می‌شود. برای پیگیری روی لینک زیر کلیک کنید:

پیگیری پرداخت عوارض خروج از کشور سداد

با کلیک روی لینک بالا، به صفحه زیر هدایت می‌شوید:

استعلام عوارض خروج از کشور با کد ملی

کافی است کد ملی، شماره کارت (یا شماره مرجع پرداخت) و کد امنیتی را وارد کنید. اگر با اطلاعات وارد شده، عوارض خروج از کشور را پرداخت کرده باشید، اطلاعات آن به شما نمایش داده می‌شد.

استرداد عوارض خروج از کشور

اگر به هر دلیلی از سفر منصرف شدید، می‌توانید عوارض خروج از کشور خود را پس بگیرید. البته توجه داشته باشید این قابلیت فقط برای افرادی است که عوارض خود را به صورت آنلاین پرداخت کرده‌اند. پس امکان استرداد عوارض خروج از کشوری که به صورت حضوری (در فرودگاه) انجام شده باشد، وجود ندارد.

برای استرداد عوارض خروج از کشور، روی این لینک کلیک کنید.

حالا به صفحه زیر وارد می‌شوید و باید اطلاعات شخصی، اطلاعات قبض پرداختی و اطلاعات حساب مورد نظر برای بازگشت وجه را وارد کنید.

مدت زمان استرداد عوارض خروج از کشور

در نظر داشته باشید که مبلغ عوارض خروج از کشور، فقط به حساب شخص واریزکننده انجام می‌شود. یعنی اگر یک خانواده ۵ نفره هستید، باید کد ملی و شماره شبای شخص واریزکننده را وارد کنید.

توجه: مدت زمان لازم برای بازگشت وجه عوارض خروجی از کشور به حساب شما، مشخص نیست؛ اما واریزی‌های به حساب بانک ملی، زودتر انجام می‌شوند. پس اگر حساب بانک ملی دارید، شماره شبای بانک ملی را وارد کنید. اگر در بانک ملی حساب ندارید، می‌توانید شماره شبای مربوط به هر بانکی را وارد کنید.

مدت زمان استرداد عوارض خروج از کشور چقدر است؟

حداقل ۷۲ ساعت بعد از پرداخت می‌توانید درخواست خودتان را پس بگیرید. پس اگر درخواستتان را ثبت کردید و منصرف شدید، حداقل سه روزِ کامل پس از ثبت درخواست صبر کنید. از روز چهارم می‌توانید درخواست استرداد عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴ را ثبت کنید.
قیمت عوارض خروج از کشور

چه کسانی از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف‌اند؟

قانون پرداخت عوارض خروجی از کشور شامل همه افرادی می‌شود که برای تفریح یا تجارت به خارج از کشور سفر می‌کنند، اما این قانون برخی افراد را از پرداخت عوارض معاف می‌داند، مانند:

  • افرادی که مقیم کشور دیگری هستند.
  • خدمه سفر (مانند خدمه پرواز و کشتی‌ها) که به واسطه شغلشان از مرز خارج می‌شوند.
  • دانشجویان دارای مجوز تحصیل در کشور دیگر (البته باید بیشتر از ۳ ماه بین رفت‌وآمدها فاصله باشد)
  • بیماران و جانبازان دارای مجوز شورای پزشکی برای سفر درمانی به خارج از کشور هستند. همچنین عوارض خروج از کشور همراه بیمار نیز شامل ۴۰ تا ۶۰درصد تخفیف می‌شود.
  • زائرین اربعین که از مرزهای زمینی خارج می‌شوند
  • افراد دارای گذرنامه سیاسی و ویزای کاری (دریافت‌شده از وزارت کار و امور اجتماعی)

عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان چقدر است؟

افرادی که در شهرها و روستاهای مرزی زندگی می‌کنند و شماره شناسنامه و کد پستی آن‌ها در سامانه بانک اطلاعات مرزنشینان وزارت کشور ثبت شده باشد، جز دسته مرزنشینان قرار می‌گیرند. این افراد کافی است فقط یک بار در طول سال عوارض خود را پرداخت کنند.

معافیت دانشجویان از پرداخت عوارض

عوارض خروج از کشور عتبات عالیات چقدر است؟

زائرین عتبات و عالیاتی که از طریق مرز هوایی از کشور خارج می‌شوند، در هر سفر باید مبلغ ۶۰ هزار تومان را پرداخت کنند. در سفرهای زمینی و دریایی به عتبات عالیات، این مبلغ به ۲۰ هزار تومان کاهش پیدا می‌کند.

عوارض خروج از کشور حج عمره و تمتع چقدر است؟

برای سفرهای اول، دوم و سوم حج باید به ترتیب ۲۲۳ و ۳۳۴.۵۰۰ و ۴۴۶ هزار تومان پرداخت کنید.

عوارض خروج از کشور برای ترکیه چقدر است؟

اگر قصد سفر به ترکیه را دارید، باید در سفر اول مبلغ ۶۷۵ هزار تومان پرداخت کنید. این مبلغ در سفر دوم به ۱.۰۱۲.۵۰۰ تومان افزایش میابد. در سفرهای سوم و بیشتر هم باید مبلغ ۱.۳۵۰.۰۰۰ تومان پرداخت کنید.

عوارض خروج از کشور برای ترکیه

عکس از: سایت Respina24

آیا اتباع خارجی مقیم ایران هم باید عوارض خروج از کشور پرداخت کنند؟

پرداخت مالیات خروج از کشور فقط برای افرادی واجب است که گذرنامه ایرانی دارند. اما افراد خارجی که در ایران زندگی می‌کنند (مانند شهروندان افغان)، باید قبل از خروج از کشور، گذرنامه خود را به مامور فرودگاه نشان دهند. پلیس فرودگاه آن‌ها را در خصوص پرداخت یا عدم پرداخت عوارض خروج از کشور راهنمایی خواهد کرد.

اگر لازم بود عوارض پرداخت شود، می‌توانند این فرایند را از طریق دستگاه‌های خودپرداز بانک ملی انجام دهند.

توصیه‌های علی‌بابا درمورد عوارض خروج از کشور

اگر قصد سفر خارجی دارید، باید حداکثر تا ۳۰ دقیقه قبل از پرواز، عوارض خروج را برای تمامی مسافرین همراه خودتان پرداخت کنید. بهترین و ساده ترین روش پرداخت عوارض خروج از کشور، سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور (سایت سداد) است که مفصل درمورد آن صحبت کردیم.

عوارض خروج از کشورپرداخت عوارض خروج از کشور بسیار ساده است. صرفا به اطلاعات هویتی و یک حساب بانکی احتیاج دارید که می‌تواند متعلق به هرکسی باشد. اگر سفرتان کنسل شد هم نگران نباشید، می‌توانید این مالیات خروج از کشور را برای هر سفری که تا پایان سال می‌روید، استفاده کنید.

امکان استرداد وجه هم وجود دارد؛ ولی ما توصیه می‌کنیم که اگر قصد سفر دوباره دارید، استرداد عوارض خروج از کشور را انجام ندهید و از این پرداخت برای سفرهای بعدی‌تان استفاده کنید.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

407 دیدگاه

  1. کیوان می‌گوید

    با سلام
    سوال
    در صورت ثبت نام در سیستم بله برای شخصی که در سفر حضور ندارد برای ارزمسافرتی و پرداخت عوارض خروج از کشور آیا امکان گرفتم ارز مسافرتی بعد از گیت توسط اشخاص دیگر از طریق عابربانک هست ؟؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      وقت بخیر
      اگر تمایل دارید که تمام هزینه‌های سفر (شامل هزینه بلیط پرواز و…) رو پرداخت کنید، می‌تونید ارز شخص دیگری رو دریافت کنید.

  2. گیسو می‌گوید

    با سلام.
    آیا برای پرداخت عوارض خروج از کشور، کارت بانکی ای که میخوام باهاش عوارض رو پرداخت کنم حتما باید بنام خودم باشه؟

    1. کیوان می‌گوید

      خیر اصلا نیازی نیس با هر کارتی امکان پذیر است

  3. عماد می‌گوید

    درود
    یک سوال
    اگر کسی سال ۱۴۰۳ دو بار رفته باشه وسال ۱۴۰۴ بخواد اقدام کنه باید بزنه دفعه اول یا دفعه سوم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      وقت بخیر
      عوارض خروج از کشور به صورت سالانه است.

  4. نیما رسولی می‌گوید

    سلام و عرض ادب، با تشکر از تیم خوب «علی‌بابا» به جهت انتشار این مقاله عالی

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام جناب رسولی
      خوشحالیم که از مطلب رضایت داشتید
      باعث افتخار ماست

  5. Abolfazl Nejat می‌گوید

    باسلام وقت بخیر
    من ۲۰ اسفند پرواز داشتم اما پرواز خود را به سال ۱۴۰۴ موکول کردم.
    میخواستم ببینم آیا عوارض خروج از کشور من فاقد اعتبار است؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      وقت بخیر
      اعتبار عوارض خروج از کشور تا پایان سال جاری هست
      اگر سال ۱۴۰۳ پرداخت کردید، نمی‌تونید در سال ۱۴۰۴ اون رو تمدید کنید.

  6. اسد صالحی می‌گوید

    سلام، کسانی که مقیم خارج از کشور هستند از پرداخت عوارض خروجی معاف هستند. برای اثبات مقیم خارج بودن چه مدرکی لازم است؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      وقت بخیر
      مدارک مربوط به اقامت

  7. امین می‌گوید

    با سلام
    پرداخت عوارض خروج از کشور برای پروازی که بامداد یکم فروردین سال ۱۴۰۴ می باشد چه زمانی باید انجام شود؟ زمان پرداخت قبل از ان تاریخ یعنی ۲۸ یا ۲۹ ام، سال ۱۴۰۳ ملاک قرار میگیرد

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      متوجه نشدم منظورتون از اینکه ملاک قرار می‌گیره چیه

  8. علی می‌گوید

    سلام وقت شما بخیر
    برای پرداخت عوارض خروج از کشور حتما باید سیم کارت و کارت بانکی که باهاش پرداخت آنلاین انجام میشه به نام خود فرد مسافر باشه یا نیازی نیست؟

    مثلا من میخوام برای فرزندم که زیر ۱۸ سال هم هستن و نه کارت بانکی دارن و نه سیم کارت عوارض رو با سیم کارت و کارت خودم پرداخت کنم اوکیه؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      وقت بخیر
      ملاک پرداخت عوارض کد ملی هستش. نیازی به سیمکارت وجود نداره

  9. سولماز سادات می‌گوید

    سلام من اشتباه پرداخت کردم عوارض و بعد ۷۲ ساعت استرداد وجه زدم یک ماه گذشته و تمام اطلاعاتی کامل تایید شده اما پول برنگشته ، چقدر طول می‌کشه تا پول برگرده؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      وقت بخیر
      بهتره به صورت حضوری به سازمان امور مالیاتی مراجعه کنید

  10. علی می‌گوید

    من ۱۲ سال هست استرالیا زندگی میکنم و عوارض خروج از کشور اصلا نداریم.

    شما نوشتید:

    کشورهای دیگری هم وجود دارند که مانند ایران هزینه عوارض خروج از کشور دریافت می‌کنند. اتریش، چین، کامبوج و استرالیا جزو این موارد هستند. این مبلغ برای عبور از مرزهای مختلف متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

  11. زهرا می‌گوید

    من برای بارسوم قصدخروج ازکشوردارم ولی باردوم عتبات بوده،آیا نبایدفقط ۵۰%بیشتریعنی ۷۸۰ واریزکنم؟چرا سایت۱۰۴۰هزارتومان میزند؟

  12. محمرضا می‌گوید

    من هم همین مشکل را دارم راهنمایی بفرمایید

  13. HAKIMZADEH می‌گوید

    در هر سال حساب میشه یعنی مثلاً ۱۴۰۳ بار و بار دو چشم و بار سوم و…
    و باز سال ۱۴۰۴ دوبار میشه بار اول و ….

  14. حمید می‌گوید

    با سلام من کد ملی همسرم را اشتباهی وارد کردم وعوارض خروج از کشور را پرداخت نمودم ولی در فرودگاه مجبور شدم مچددا پرداخت نمایم تا همسرم بتواندخارج شود حالا بعد از برگشتن میتوان پول را بگیرم وچگونه ؟

  15. محمد می‌گوید

    سلام
    بعد از ۷ سال دوباره میخوام به کشور ترکیه برم
    عوارض خروجم بار دوم میشه یا بار اول
    ۷ سال گذشته از سفر اولم

  16. مجید نجار می‌گوید

    سلام و عرض ادب من اربعین ۱۴۰۳ به کربلا رفتم . با توجه به اینکه زائرین کربلا در اربعین از پرداخت عوارض معاف هستند حالا بعد از گذشت یک ماه که می خواهم به ترکیه بروم در قسمت پرداخت عوارض در نرم افزار بام برای من سفر دوم سیاحتی نوشته شده و مبلغ ۷۸۰ را مطالبه می کند ! که اشتباه بوده . راهکار اصلاح چیست ؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

  17. مجید خرازی می‌گوید

    پارسال برای دخترم که زیر ۱۸ سال هست خودم ازسایت ایوا پرداخت کردم‌الان میگه فقط مبایل وحساب به اسم خودش باشه مگه زیر ۱۸ سال حساب بانکی باز میکنین که خودش بره از بانک اینترنتیش واریز کنه حالا چکار کنیم

  18. معصومه توتونچی می‌گوید

    سفر هوایی

  19. لیلا می‌گوید

    من پارسال اربعین رفتم، پلاک هم ثبت کردم تا تومن آخر عوارضی هم ازم گرفتن

    1. گیسو می‌گوید

      ایا برای پرداخت عوارض خروج از کشور، کارت بانکی حتما باید بنام خودم باشه؟

  20. Amir Farmanbordar می‌گوید

    من مقیم کشور آلمان هستم. آیا عوارض خروج از کشور شامل حال من میشود؟ آیا بایستی جهت معافیت از عوارض خروج از وزارت کار وامور اجتماعی ویزای کار بگیرم؟