باش‌گاه روز اول

باش‌گاه ساختمان روز اول علی‌بابا؛ جایی برای بودن!

از باش‌گاه روز اول علی‌بابا چه خبر؟

در درس‌های دوره ابتدایی به ما یاد دادند اضافه‌کردن پسوند گاه به یک کلمه، چه معنای جدیدی به آن می‌دهد. باشگاه یکی از کلماتی بود که برایمان مثال می‌زدند. از همان جایی صحبت می‌کنیم که همگی می‌خواهیم از شنبه به آنجا برویم و معمولا این شنبه هیچ‌وقت از راه نمی‌رسد. البته موضوع صحبتمان جایی پر از دمبل، کش بدنسازی یا هالتر نیست. امروز می‌خواهیم درباره باش‌گاه روز اول علی بابا حرف بزنیم. همان جایی که نامش طبق دستور زبان فارسی، معنای جایی برای بودن دارد. باش‌گاه برای علی بابایی‌ها همان خیابان سپه برای قزوینی‌ها، میدان آزادی برای تهرانی‌ها و نقش جهان برای اصفهانی‌هاست. در ادامه این باش‌گاه را در مجله گردشگری علی‌بابا بیشتر می‌شناسیم.

باش‌گاه علی بابا کجاست؟

باش‌گاه در دفتر روز اول یا همان خانه اصلی خانواده علی بابا قرار دارد. با ورود به این ساختمان متوجه چیزهای عجیبی می‌شوید که نظیرش در هیچ سازمان دیگری نیست. بخش‌های مختلف ساختمان روز اول با کلماتی مانند بخش A یا B، بلوک یا… نام‌گذاری نشده است. در این دفتر روی تابلوهای راهنما، نام شهرها و استان‌های مختلف ایران را می‌بینید. علی بابایی‌ها قسمت‌های مختلف روز اول را با نام این شهرها می‌شناسند. باش‌گاه علی بابا را در قسمت کردستان پیدا می‌کنید.

باش‌گاه روز اولباش‌گاه روز اول علی بابا چه شکلی است؟

باش‌گاه علی بابا را می‌توان در چند کلمه توصیف کرد. این باش‌گاه بوی تازگی، مزه شیرینی، رنگ سفیدی، حس آشنایی و صدایی دارد که بر جان می‌نشیند. حالا اگر از حال‌وهوای شاعرانه بیرون بیاییم، می‌توانیم کمی منطقی‌تر این باش‌گاه را توصیف کنیم. باش‌گاه روز اول دیوارهایی شیشه‌ای و سرتاسری دارد. سقف بلند این باش‌گاه، حضور در آن را کمی تا قسمتی جذاب‌تر می‌کند.

شیشه‌ای بودن دیوارهای این باش‌گاه ممکن است زیبایی آن را به‌خطر اندازد؛ زیرا احتمال برجاماندن اثر کثیفی روی آن وجود دارد. اما به لطف اعضای تیم خدمات علی بابا، باش‌گاه درنهایت زیبایی و پاکیزگی همیشه آماده پذیرایی از علی بابایی‌ها است.

شکل و ظاهر باش‌گاهباش‌گاه فضای بزرگی دارد و برای حضور ۱۷۰ نفر یا بیشتر طراحی شده است. یک سمت باش‌گاه سکوهایی پلکانی و روبه‌روی آن‌ها با فاصله، سن قرار دارد. روی بخشی از این سکوهای پلکانی را با بالش‌های رنگی کوچکی برای نشیمن تزئین کرده‌اند. تعداد این بالش‌ها کم است و میان سکوها تقسیم شده‌اند.

در باش‌گاه چه می‌گذرد؟

تقریبا همه علی بابایی‌ها باش‌گاه را از بخش‌های مهم روز اول می‌دانند. شاید بتوان باش‌گاه را به‌عنوان قلب تپنده علی بابا شناخت. باش‌گاه محل حضور و بودن همه علی بابایی‌ها است. فرقی نمی‌کند اعضای علی بابا در کدام تیم فعالیت داشته باشند؛ باش‌گاه محل حضور آن‌ها کنار هم و ارتباط بیشتر تیم‌ها با یک‌دیگر است. کاربری باش‌گاه به دو دسته روزانه و مناسبتی تقسیم می‌شود.

باشگاه روز اولفعالیت‌های روزانه

علی بابایی‌ها بیشتر روزها برای نوش‌جان کردن نهار و صرف خوشمزه‌جات، به باش‌گاه می‌روند. میز و صندلی‌هایی در باش‌گاه چیده شده تا علی بابایی‌ها نهارشان را آن‌جا سرو کنند. تعداد این مبلمان از شمار علی بابایی‌ها کم‌تر است؛ بنابراین اعضای خانواده قانونی نانوشته میان خودشان دارند. در بازه زمانی نهار، علی بابایی‌هایی که نهارشان را نوش‌جان کرده‌اند، باش‌گاه را ترک کرده و جایشان را به دیگر همکاران می‌دهند.

باش‌گاه روز اولعلی بابایی‌ها گاهی برای برگزاری بعضی از جلسات خودمانی، در باش‌گاه جمع می‌شوند. به‌طورکلی باش‌گاه جایی برای دورهم بودن علی بابایی‌ها درطول روز است تا با هم گفتگو داشته باشند.

روزهای مناسبتی در باش‌گاه روز اول

باش‌گاه روز اول محل اصلی برگزاری مراسم‌های مختلف در علی بابا است. اکنون بیشتر جلسات عمومی علی بابا به‌شکل آنلاین برگزار می‌شود. البته گاهی که حضور علی بابایی‌ها اهمیت زیادی دارد، علی بابایی‌ها جلسات همگانی‌شان را در باش‌گاه برپا می‌کنند.

باش‌گاه روز اولگاهی مدیران و بنیان‌گذاران علی بابا در باش‌گاه حاضر می‌شوند تا تصمیم جدیدی برای حرکت سکان کشتی علی بابا بگیرند. به‌جز این، در موارد دیگر هم باش‌گاه جایی می‌شود برای بودن علی بابایی‌ها کنار هم.

جشن‌های تولد

گاهی علی بابایی‌ها دور هم جمع می‌شوند تا تولد یکی از اعضای خانواده را جشن بگیرند. با توجه به دیوارهای شیشه‌ای باش‌گاه، قطعا این تولدها به‌شکل غافلگیرانه برگزار نخواهد شد! در روزهای پیش از کرونا این جشن‌ها ماهی یک‌بار برای تبریک به علی بابایی‌های متولد آن ماه برپا می‌شد. حالا علی بابایی‌ها جشن‌های تولد را به‌شکل دلخواه و برای اعضای تیم خودشان برگزار می‌کنند.

جشن تولد علی باباجشن‌های ملی

علی بابایی‌ها یلدا، چهارشنبه‌سوری و دیگر جشن‌های ملی را در باش‌گاه جشن می‌گیرند. اجرای موسیقی‌های سنتی به‌شکل زنده، شعرخوانی و… از برنامه‌های جذاب در این مراسم‌های علی بابایی است.

کلاس‌های آموزشی در باش‌گاه روز اول

رشد و توسعه از مهم‌ترین شعارهای علی بابایی‌ها به‌حساب می‌آید؛ بنابراین کلاس‌های آموزشی مختلفی در علی بابا برپا می‌شود. گاهی این کلاس‌ها برای توسعه مهارت‌های تخصصی یک تیم و گاهی هم برای مهارت‌های فردی طراحی می‌شوند.

کلاس آموزشیباش‌گاه روز اول خاطرات خوب زیادی در ذهن علی بابا ساخته است؛ خاطراتی که یادآوری‌شان، گل از گل آدم می‌شکفد. این باش‌گاه جایی برای ‘بودن’ و تبدیل‌شدن به ورژنی سرحال‌تر و شادتر از خود است. علی بابایی‌ها در باش‌گاه، نو می‌شوند و اگر حس خستگی و ناراحتی دارند، آن را تبدیل به لبخند می‌کنند.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.