راهنمای کامل ترمینال های فرودگاه مهرآباد

چمدانتان را بستهاید و راهی فرودگاه شدهاید تا سفرتان را آغاز کنید و در مسیر برایتان سوال پیش میآید که پرواز شما از کدام یکی از 4 ترمینال فرودگاه مهرآباد خواهد بود. این پست دقیقا به شما میگوید که پروازهای ورودی و خروجی ایرلاینهای مختلف از کدام ترمینالهای فرودگاه مهرآباد انجام میشوند و کافی است فایل جدول پروازهای ورودی و خروجی در پایان مقاله را در گوشیتان ذخیره کنید تا در سفرهای بعدی نگران پیدا کردن ترمینال نباشید. ما هفت ایرلاین اصلی داریم که در این مقاله علی بابا به آنها میپردازیم.
علاوه بر این، هزینه پارکینگ فرودگاه مهرآباد را هم برایتان آوردهایم تا اطلاعات بیشتر و کاملتری درباره این فرودگاه داشته باشید.
جستجو و خرید بلیط هواپیما در علی بابا
1- شرکت هواپیمایی ماهان
شرکت هواپیمایی ماهان را بخش خصوصی در سال 1371 در کرمان و فقط با دو فروند هواپیمای مسافربری راه اندازی کرد. امروز ماهان بزرگترین شرکت هواپیمایی ایران است که با 54 فروند هواپیمای مسافربری و باری هر روز 52 پرواز داخلی و بینالمللی مستقیم دارد. هر دو پرواز داخلی و خارجی ماهان کلاس معمولی و تجاری دارند.
پروازهای ورودی هواپیماهای شرکت هواپیمایی ماهان به ترمینال 6 و پروازهای خروجی از ترمینال 4 انجام میشود.
و البته اگر در مورد هواپیمای ماهان میخواهید بیشتر بدانید به مقاله ماهان چه هواپیماهایی را به خدمت گرفته، در مجله علی بابا مراجعه کنید.
2- شرکت هواپیمایی ایرانایر
ایرانایر یکی از قدیمیترین شرکتهای هواپیمایی خاورمیانه است است که در زمان شروع به کار مردم ایران آن را با نام هما (هواپیمایی ملی ایران) میشناختند. شرکت هواپیمایی ملی ایران در واقع از ادغام دو شرکت «ایرانیان ایرویز» و «پرشین ایرسرویس» تشکیل شده است. در حال حاضر ناوگان ایرانایر مسافران را بین 40 مقصد داخلی و بینالمللی در دو کلاس پروازی «هما کلاس» و «کلاس اکونومی» جابهجا میکنند. پروازهای داخلی ایرانایر از فرودگاه مهرآباد و پروازهای بینالمللی آن از فرودگاه امام خمینی انجام میشود.
پروازهای ورودی و خروجی ایرانایر از ترمینال 2 فرودگاه مهرآباد انجام میشود.
[irp posts=”8515″ name=”اگر از پرواز جا ماندید چه کار باید بکنید؟”]
3- شرکت هواپیمایی آسمان
شرکت هواپیمایی آسمان که در حال حاضر گستردهترین شبکه پرواز داخلی را دارد در سال 1359 از ادغام چهار شرکت هوایی ایر تاکسی ، پارسایر، ایرسرویس و هورآسمان تشکیل شد. هواپیمایی آسمان 33 فروند هواپیما دارد که به 40 مقصد داخلی و 13 مقصد خارجی پرواز دارند. انجمن بینالمللی حمل ونقل هواپیمایی یا یاتا گواهینامه آیوسا(IOSA) را برای این شرکت هواپیمایی صادر کرده است؛ آیوسا نشان دهنده کیفیت و امنیت پرواز است.
پروازهای ورودی آسمان به ترمینال 6 و پروازهای خروجی آن از ترمینال 4 انجام میشوند.
ما در یک مقاله دیگر در مجله علی بابا، انواع هواپیماهای ایرلاینها را معرفی کردهایم، که میتوانید بروید و آن را بخوانید.
4- شرکت هواپیمایی معراج
شرکت هواپیمایی معراج را بخش خصوصی در سال 1389 راهاندازی کرد و از جوانترین شرکتهای هواپیمایی کشور است. اگر زمانبندی و تاخیر نداشتن برایتان خیلی اهمیت دارد میتوانید روی هواپیماهای این ایرلاین حساب کنید؛ چرا که از طرف سازمان هواپیمایی کشور به عنوان کم تاخیرترین هواپیمایی اعلام شده است.
پروازهای ورودی و خروجی معراج از ترمینال 2 انجام میشود.
[irp posts=”10580″ name=”چگونه به ترس از پرواز غلبه کنیم؟”]
5- شرکت هواپیمایی کیشایر
اولین بار در سال 1370 پرنده این شرکت هواپیمایی در آسمان ایران به پرواز درآمد. از آنجایی که این شرکت هواپیمایی گواهینامه استاندارد ایمنی هواپیمایی IOSA را دارد، یکی از امنترین هواپیماییهای فعلی ایران است و میتوانید با خیال راحت با آن پرواز کنید. شرکت هواپیمایی کیشایر از زیرمجموعههای سازمان منطقه آزاد کیش است و در ابتدا برای ارتباط بیشتر جزیره با مراکز استانهای دیگر راهاندازی شد اما بعدها پروازهای خارجی به آن اضافه شد و در حال حاضر به دبی و ابوظبی پرواز دارد.
پروازهای ورودی هواپیماهای کیشایر به ترمینال 2 و پروازهای خروجی آن از ترمینال 1 انجام میشود.
[irp posts=”8480″ name=”با خدمات ویژه ایرلاین های داخلی و خارجی آشنا شوید”]
6- شرکت هواپیمایی قشمایر
این شرکت هواپیمایی فعالیت خود را در سال1372 و با دو هواپیمای استیجاری آغاز کرد اما در بازه زمانی کوتاهی بعد از آغاز فعالیت یعنی در 7 سال توانست 7 فروند هواپیمای دیگر به ناوگان خود اضافه کند. این هواپیمایی بعد از 10 سال فعالیت به هولدینگ سورینت واگذار شد و در این مدت با اضافه کردن هواپیما و استخدام نیروهای مجرب به موفقیتهای چشمگیری دست پیدا کرد. پروسه واگذاری این شرکت سرانجام در سال 91 نهایی شد و نام آن از «فراز قشم» به «هواپیمایی قشم ایر» تغییر کرد و در حال حاضر یک شرکت هواپیمایی دولتی است. کترینگ قشمایراز زیرمجموعه هواپیمایی قشمایر است و مسئولیت تهیه میان وعدهها و غذاهای پروازی این هواپیمایی را بر عهده دارد.
پروازهای ورودی و خروجی قشمایر از ترمینال 2 انجام میشود.
شرکت هواپیمایی کارون
شرکت هواپیمایی کارون نام جدید قدیمیترین شرکت هواپیمایی ایرانی یعنی «شرکت هواپیمایی نفت ایران» است که دفتر مرکزی آن در شهر اهواز قرار دارد. کارون علاه بر پروازهای داخلی چندین پرواز بینالمللی به کشورهای همسایه دارد و به صورت باربری و مسافربری فعالیت میکند. مالک اصلی این هواپیمایی شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی صنعت نفت است.
پرواز ورودی و خروجی هواپیماهای کارون از ترمینال 2 فرودگاه مهرآباد انجام میشود.
جدول ترمینالهای فرودگاه مهرآباد
پارکینگ فرودگاه مهرآباد
اگر تصمیم گرفتهاید با ماشین خودتان به مهرآباد بروید یا میخواهید برای بدرقه یا استقبال عزیزانتان به این فرودگاه بروید، بد نیست از نرخ پارکینگها هم اطلاع داشته باشید.
بر اساس اعلام منابع فرودگاهی، هزینه ورودی پارکینگ 1900 تومان است. برای مدتی حضور در این فرودگاه هزینهای از مراجعان گرفته نمیشود. اما اگر مدت حضورتان با ماشین در پارکینگ فرودگاه از 5 ساعت بگذرد باید، هزینه حضور 24 ساعتی را به طور کامل بپردازید. در حال حاضر (سال 98) این هزینه 23 هزار تومان اعلام شده است.
اگر بین رفتن به فرودگاه با ماشین شخصی یا گرفتن آژانس و تاکسیهای اینترنتی تردید دارید، خواندن این مقاله شما را از تردید نجات خواهد داد.
عالی بود
ممنون