هزینه اضافه بار

هزینه اضافه بار و میزان بار مجاز ایرلاین‌ها چقدر است؟

بررسی میزان بار مجاز ایرلاین‌ها

میزان بار مجاز و هزینه اضافه بار یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مسافران در پروازهای داخلی و خارجی است. یعنی فرقی ندارد که مقصد شما کجاست، اگر بار شما از میزان مجاز بیشتر باشد، با مشکل روبه‌رو می‌شوید و باید هزینه اضافی پرداخت کنید. این موضوع برای دانشجویانی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند مساله بزرگ‌تری است چون نیاز دارند که بار بیشتری همراه خودشان ببرند.

در هر پرواز مسافران می‌توانند بسته به کلاسی که انتخاب کردند، حجم بار مجاز مشخصی همراه ببرند. یعنی اگر کلاس پرواز شما اکونومی است میزان بار کمتری می‌توانید نسبت به کلاس بیزینس یا فرست کلاس ببرید. هرچه کلاس پروازی شما بهتر باشد بر حجم بار مجازتان نیز اضافه خواهد شد.

اگر می‌خواهید بار قابل‌توجهی با خود در پرواز به همراه داشته باشید، باید اطلاعات خودتان را در این زمینه کامل کنید. داشتن اطلاعات در این زمینه به شما کمک می‌کند که حداکثر بار مجاز در پروازهای داخلی و خارجی را بدانید و بتوانید هزینه اضافه بار را محاسبه کنید. در این مطلب از مجله گردشگری علی‌بابا، همه نکاتی که باید درباره این موضوع بدانید جمع‌آوری شده است. بنابراین تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

میزان بار مجاز در پروازهای داخلی چقدر است؟
تمامی ایرلاین‌های داخلی میزان بار مجاز خود را در کلاس اکونومی ۲۰ کیلوگرم و در کلاس بیزنس ۳۰ کیلوگرم در نظر گرفته‌اند.

میزان بار مجاز در پروازهای خارجی چقدر است؟
حداکثر بار مجاز در ایرلاین‌های خارجی بستگی به نوع ایرلاین دارد. شرکت KLM و لوفت‌هانزا بار مجاز در کلاس اکونومی را ۲۳ کیلوگرم و در کلاس بیزنس و فرست ۳۲ کیلوگرم اعلام کرده‌اند. اما ترکیش ایر بار مجاز در کلاس اکونومی را ۲۰ کیلوکرم و در بیزنس کلاس ۳۰ کیلوگرم تعیین کرده است.
آیا اضافه بار جریمه دارد؟
اگر حجم بار شما از حداکثر بار مجاز بیشتر شود، باید هزینه اضافه بار پرداخت کنید که معمولا این هزینه برای هر کیلوگرم اضافه برابراست با یک درصد از قیمت بلیط خریداری شده.

میزان بار مجاز در پروازهای داخلی

میزان بار مجاز در هر شرکت هواپیمایی به دو شیوه محاسبه می‌شود؛ یا براساس وزن و یا براساس تعداد بسته‌ها. البته معمولا محاسبه بار مجاز براساس وزن انجام می‌گیرد. این را هم بدانید که کلاس پرواز در تعیین حداکثر بار مجاز نقش دارد.

میزان بار مجاز

عکس از: سایت Alibaba

حالا چندتا از ایرلاین‌های داخلی را نام برده و حداکثر بار مجاز در هرکدام را مشخص می‌کنیم.

ایرلاین زاگرس

زاگرس اولین ایرلاینی است که می‌خواهیم درباره آن صحبت کنیم. حداکثر بار مجاز در این ایرلاین در اکونومی کلاس ۲۰ کیلوگرم و در بیزینس کلاس ۳۰ کیلوگرم است. تحویل بار بیشتر از این میزان شامل هزینه اضافه بار می‌شود.

هواپیمایی زاگرس

عکس از: سایت Nasimonline

ایرلاین کاسپین

ایرلاین کاسپین هم مثل دو ایرلاین قبلی حجم بار مجاز خود را در کلاس اکونومی برابر با ۲۰ و در کلاس تجاری برابر با ۳۰ کیلوگرم تعیین کرده است.

ایرلاین قشم ایر

از شرکت‌های هواپیمایی پرکار، ایرلاین قشم ایر است. همه کسانی که با این شرکت سفر کرده‌اند می‌دانند که حداکثر بار مجاز ۲۰ کیلوگرم است و مسافرینی که بیشتر از این میزان بار داشته باشند باید هزینه اضافه بار پرداخت کنند.

ایرلاین تابان

ایرلاین تابان یک شرکت هواپیمایی خصوصی است اما از قوانین شرکت‌های هواپیمایی دولتی تابعیت می‌کند. پس در این ایرلاین هم حجم بار مجاز در اکونومی کلاس ۲۰ و برای بیزینس کلاس ۳۰ کیلوگرم است.

هواپیمایی تابان

عکس از: سایت Freena

ایرلاین ماهان

هواپیمایی ماهان هم از شرکت‌های دیگر جا نمانده و میزان باری که مسافران مجاز هستند حمل کنند را در کلاس اکونومی برابر با ۲۰ کیلوگرم و در بیزینس کلاس برابر با ۴۵کیلوگرم تعیین کرده است.

ایرلاین کیش ایر

شرکت هواپیمایی کیش ایر هم مثل تمامی ایرلاین‌های ایرانی، در کلاس اقتصادی ۲۰ کیلوگرم و در کلاس تجاری ۳۰ کیلوگرم را را مجاز اعلام کرده است.

ایرلاین آسمان

از محبوب‌ترین و معروف‌ترین ایرلاین‌های داخلی ایرلاین آسمان است که مسافران زیادی را در شهرهای داخلی ایران جابه‌جا می‌کند. این شرکت برای مسافران خود میزان بار مجاز را در اکونومی کلاس ۲۰ کیلوگرم و در بیزینس کلاس ۳۰ کیلوگرم تعیین کرده است.

میزان بار مجاز

عکس از: سایت Irannihon

ایرلاین آتا

مقدار بار مجازی که ایرلاین آتا برای مسافرین خود در نظر گرفته و تا آن میزان هزینه اضافه بار به مسافران تعلق نمی‌گیرد، برای بلیط‌های کلاس اقتصادی ۲۰ کیلوگرم و برای بلیط‌های کلاس تجاری ۳۰ کیلوگرم است. پس با خیال راحت می‌توانید این پرواز را انتخاب کنید.

ایرلاین ایران ایر

اما شناخته‌شده‌ترین شرکت هواپیمایی در کشور ما، ایرلاین ایران ایر است. اگر تاحالا سفر هوایی را تجربه کرده باشید حتما با این ایرلاین آشنایی دارید. در این ایرلاین نیز محدودیت حمل بار وجود دارد و این محدودیت براساس نوع صندلی و کلاس هواپیما و وکوچک یا بزرگسال بودن مسافر تعیین می‌شود. محدودیت حمل بار برای هر بزرگسال در کلاس اکونومی ۲۰ کیلوکرم و در کلاس بیزینس ۴۵ کیلوگرم است.

کودکان نیز در پروازهای این شرکت هواپیمایی اجازه دارند که به میزان ۱۰ کیلوگرم بار داشته باشند.

ایرلاین ایران ایر

عکس از: سایت Kite

هزینه اضافه بار در پروازهای داخلی

سوالی که برای همه ما ممکن است به وجود بیاید این است که اگر اضافه بار داشتیم، هزینه اضافه بار در پروازهای داخلی چگونه محاسبه می‌شود؟ اجازه دهید جواب این سوال را این‌گونه بدهم: همان‌طور که در بالا هم اشاره کردم، تمامی شرکت‌های هواپیمایی ایرانی میزان بار مجاز خود را در کلاس اکونومی ۲۰ کیلوگرم اعلام کرده‌اند. حالا اگر کسی بخواهد بیشتر از این میزان بار حمل کند باید هزینه اضافه‌تری پرداخت کند.

هزینه بار اضافه بستگی قیمت بلیط، طول پرواز، کلاس پرواز، وزن و تعداد بسته‌ها دارد. معمولا برای محاسبه هزینه اضافه، به ازای هر یک کیلوگرم بار اضافه، مبلغی مشخص می‌کنند. البته امکان دارد که شکل بسته‌بندی بار شما به صورتی باشد که مشمول هزینه اضافی شود.

میزان بار اضافه

عکس از: سایت Tehran Times

اما به طور کلی باید گفت که مبلغ هزینه بار اضافه برابر است با ۱ درصد قیمت بلیط به ازای هر کیلوگرم بار اضافه. یعنی اگر شما ۵ کیلوگرم اضافه بار داشته باشید، باید به اندازه ۵درصد قیمت بلیط خودتان را به عنوان هزینه بار اضافه پرداخت کنید. در هر ایرلاین این درصد ممکن است کمتر یا بیشتر شود.

البته به این نکته هم توجه کنید که بعضی از ایرلاین‌ها و شرکت‌های هواپیمایی شرایط مخصوصی برای بارهایی مثل حیوانات خانگی و یا لوازم ورزشی دارند. معمولا این بارها به طور جدا محسابه شده و هزینه اضافه بار به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

میزان بار مجاز در پروازهای خارجی

حالا که محدودیت حمل بار در پروازهای داخلی را برای شما گفتم، خوب است که محدودیت بار مجاز در پروازهای خارجی را هم بررسی کنیم چون معمولا در پروازهای خارجی این موضوع مساله بزرگ‌تری نسبت به پروازهای داخلی است.

میزان بار اضافه

عکس از: سایت Cntraveler

بعضی از شرکت‌های هواپیمایی محدودیت بار خود را براساس مقصد تعیین می‌کنند، به این معنی که مثلا بار مجاز در سفر به خاورمیانه با بار مجاز در سفر به آمریکا فرق دارد. بهترین کار این است که در زمان تهیه بلیط، میزان بار مجاز در آن ایرلاین را بررسی کنید. معمولا هم بر روی بلیط‌ها حداکثر بار مجاز نوشته می‌شود. در ادامه برای اطلاعات بیشتر شما، حداکثر بار مجاز در برخی از ایرلاین‌های خارجی را نام می‌بریم.

شرکت هواپیمایی KLM

حداکثر بار مجاز در این شرکت هواپیمایی در کلاس اقتصادی معادل ۲۳ کیلوگرم است و در کلاس تجاری این حداکثر به دو چمدان که باید در مجموع ۳۲ کیلوگرم باشند، می‌رسد. مسافران در فرست کلاس می‌توانند ۳ چمدان با حداکثر وزن ۳۲ کیلوگرم به همراه داشته باشند.

شرکت هواپیمایی ترکیش ایر

شرکت هوایپیمایی ترکیش ایر حداکثر بار مجاز در پرواز کلاس اکونومی ۲۰ کیلوگرم و در پرواز کلاس بیزینس ۳۰ کیلوگرم اعلام کرده است. پس حتما در زمان تهیه بلیط، به مقررات محدودیت بار شرکت هواپیمایی توجه کنید. شرکت ترکیش ایر محدودیتی از لحاظ تعداد چمدان اعلام نکرده و فقط اعلام کرده که مجموع بار باید به میزان مجاز باشد. درصورتی که حجم بار از میزان مجاز بیشتر شود، مسافر باید هزینه اضافه بار پرداخت کند.

میزان بار اضافه

عکس از: سایت Dailysabah

شرکت هواپیمایی قطر و امارات متحده عربی

اگر شرکت هواپیمایی قطر را برای پروازهای خارجی خود انتخاب می‌کنید باید در مورد حداکثر بار مجاز آن آگاه باشید. شرکت هواپیمایی قطر یا امارات متحده عربی محدودیتی از لحاظ تعداد چمدان ندارد فقط اعلام کرده است که در کلاس اکونومی بستگی به درجه آن حداکثر بار مجاز از ۲۵ الی ۳۰ کیلوگرم است. این حداکثر در بیزینس کلاس به ۴۰ کیلوگرم و در فرست کلاس به ۵۰ کیلوگرم می‌رسد.

این نکته را خدمت شما عزیزانی که در حال مطالعه مجله گردشگری علی‌بابا هستید بیان کنیم که بعضی از شرکت‌های هواپیمایی مخصوصا شرکت‌های اروپایی و بعضی پروازهای مالزی و تایلند هزینه بار را از هزینه بلیط جدا کرده‌اند. یعنی چه؟

یعنی اینکه وقتی شما از آن شرکت بلیط می‌خرید فقط می‌توانید مقدار مشخصی بار دستی به داخل کابین هواپیما ببرید و اگر بخواهید بار بیشتری به همراه داشته باشید، باید هزینه‌ای جداگانه پرداخت کنید. این نوع بلیط بیشتر برای سفرهای اقتصادی که مسافر بار زیادی با خود به همراه ندارد مناسب است.

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا

اگر می‌خواهید از طریق شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به جایی سفر کنید، باید مقدار بار مجاز در این شرکت را بدانید. حداکثر بار مجاز در این شرکت هواپیمایی در اکونومی کلاس یک چمدان ۲۳ کیلوگرمی و در پریمیوم اکونومی ۲ چمدان با مجموع ۲۳ کیلوگرم مجاز است.

میزان بار اضافه

عکس از: سایت Lufthansa

در کلاس بیزنس لوفت هانزا، بار مجاز دو چمدان است که باید در مجموع ۳۲ کیلوگرم باشند. در فرست کلاس هم حداکثر بار مجاز ۳۲ کیلوگرم است اما مسافران می‌توانند آن را در ۳ چمدان تقسیم کنند.

هزینه اضافه بار در پروازهای خارجی

حتما قبل از آنکه به فرودگاه بروید تا سفر خود را شروع کنید، وارد سایت شرکت هواپیمایی مربوطه شوید و اطلاعات مربوط به میزان بار مجاز و هزینه اضافه بار را به دست آورید. البته این اطلاعات در قسمت «baggage weight» بلیط هم نوشته شده و می‌توانید به آن سر بزنید.

حالا که درمورد محدودیت‌های حمل بار شرکت هواپیمایی خود اطلاعات کافی را به دست آوردید، چمدان‌های خود را وزن کنید تا مطمئن شوید وزن آن بیشتر از حد مجاز نباشد. درصورتی که اضافه بار داشتید حتما زودتر به فرودگاه بروید تا با مشکلی مواجه نشوید.

میزان بار مجاز

عکس از: سایت Newyork Times

پیشنهاد می‌کنیم که برای آنکه از هزینه بار اضافه به صورت دقیق باخبر شوید با آژانس مسافرتی خود و یا شرکت هواپیمایی که از آن بلیط خریدید تماس بگیرید و از آن‌ها سوال کنید. ایرلاین‌های ایرانی در پروازهای خارجی معمولا برای هر کیلوگرم بار اضافه ۱۵ یورو دریافت می‌کنند. این قیمت ممکن است در مقاصد مختلف فرق کند پس حتما اطلاعات دقیق به دست آورید.

تفاوت بار دستی با بار اصلی چیست؟

بیشترین سوالی که مسافران ممکن است داشته باشند این است که بار اصلی چه فرقی با بار دستی دارد؟ اصلا بار دستی چیست؟ جواب این سوال بسیار ساده است. هر مسافری این اجازه را دارد که به جز باری که تحویل قسمت بار هواپیما می‌دهد، وسایلی را به عنوان بار دستی با خودش به کابین هواپیما ببرد. این بار دستی باید ابعاد و حجم خاصی داشته باشد که در هر ایرلاین ممکن است متفاوت باشد.

توصیه مجله گردشگری علی‌بابا این است که مسافران چه در پروازهای داخلی و چه در پروازهای خارجی بار زیادی را با خود به کابین نبرند و فقط وسایل مهمی مثل لپ تاپ، مدارک مهم و اشیای گران قیمت را به عنوان بار دستی همراه داشته باشند.

بار هواپیما

عکس از: سایت Forbes

اگر می‌خواهید با هواپیما به جایی سفر کنید بهتر است حتما درباره بار دستی مجاز برای بردن به داخل کابین اطلاعات دقیق به دست بیاورید چون نداشتن اطلاعات امکان دارد باعث شود که قسمتی از بار خود را به ناچار تحویل بار هواپیما داده و اگر از میزان بار مجاز فراتر رود، مجبور شوید هزینه اضافه بار پرداخت کنید.

به صورت کلی طول و عرض و ارتفاع بار دستی نباید بیشتر از ۵۶، ۴۵ و ۲۵ سانتی‌متر بیشتر باشد تا بتوان آن را در محفظه‌ای که بالای هر صندلی قرار دارد، جا داد. همچنین وزن این بار باید بین ۵ تا ۷ کیلوگرم باشد که البته میزان وزن آن به ایرلاینی که شما انتخاب کردید و همچنین کلاس پروازتان بستگی دارد.

پس اگر می‌خواهید باری بیشتر از مقدار بار مجاز با خود به داخل کابین ببرید، به کلاس پرواز انتخابی‌تان دقت کنید. چون که در پروازهای بیزنس کلاس یا فرست کلاس می‌توانید بار دستی بیشتری تا ۱۵ کیلوگرم به همراه ببرید. این را هم خوب است بدانید که گاهی هزینه بار اضافه در پرازهای اکونومی بیشتر از بلیط بیزنس یا فرست کلاس می‌شود، پس به خوبی در این باره تحقیق کنید.

بار مجاز هواپیما

عکس از: سایت Quartz

این را هم به خاطر داشته باشید که بار دستی را اصلا نباید جلوی پای خود یا زیر صندلی بگذارید چون برای خروج اضطراری مشکل ایجاد می‌کند.

میزان بار دستی مجاز در پروازهای داخلی

میزان بار دستی مجاز در پروازهای داخلی در همه ایرلاین‌ها و شرکت‌های هواپیمایی یکسان اعلام شده و مسافران در تمامی ایرلاین‌ها فقط اجازه دارند به میزان ۵ کیلوگرم بار دستی به همراه خود داشته باشند. پس فرقی ندارد که ایرلاین ماهان را انتخاب می‌کنید یا ایران ایر. میزان بار دستی در پروازهای بیزنس کلاس به ۷ کیلوگرم می‌رسد.

میزان بار دستی مجاز در پروازهای خارجی

ایرلاین اروپایی KLM میزان بار دستی مجاز را برای پروازهای کلاس اکونومی ۷ کیلوگرم و برای کلاس بیزنس ۱۵ کیلوگرم اعلام کرده است. شرکت هواپیمایی ترکیش ایر هم میزان بار دستی مجاز را برای همه کلاس‌های پروازی خود ۸ کیلوگرم اعلام کرده است. شرکت لوفت‌هانزا و قطرایر و امارات هم مثل KLM میزان بار مجاز دستی را در کلاس اکونومی ۷ کیلوگرم و در بیزنس کلاس و فرست کلاس ۱۵ کیلوگرم درنظر گرفته‌اند.

میزان بار مجاز

عکس از: سایت Newyork Times

اگر می‌خواهید بدانید چه وسایلی را نباید در بار دستی خود به داخل کابین ببرید، باید بگوییم که از بردن وسایل نوک تیز و لبه دار مانند ناخن‌گیر و سوهان ناخن، عطر و اسپری، مایعات و غیره خودداری کنید و تنها وسایل گران‌بها مثل طلا و پول نقد، کارت اعتباری و مدارک شناسایی، لپ تاپ و موبایل خود را به همراه داشته باشید تا در طول سفر خیالتان از بابت این وسایل راحت باشد.

و درنهایت…

در این مقاله از مجله گردشگری علی‌بابا سعی کردیم تا اطلاعات مفیدی درباره حداکثر بار مجازی که می‌توانید در پروازهای داخلی و خارجی به همراه خودتان ببرید و همچنین نرخ هزینه اضافه بار به شما بدهیم. به امید آنکه این اطلاعات برای شما مفید باشد. پیشنهاد می‌کنیم حتما قبل از آنکه سفر خود را با هواپیما شروع کنید این مطلب را مطالعه کنید تا اطلاعاتتان کامل شود و به مشکلی بر نخورید.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

55 دیدگاه

  1. سعید می‌گوید

    سلام
    من پرواز ترکیش آنکارا ب تهران گرفتم و بدون بار هستش.میخاستم ببینم اگر کوله م از ۵ کیلو بیشتر باشه جریمه میشم؟؟

  2. جاوید می‌گوید

    سلام وقت بخیر
    ساک من بخاطر چند کیلو بار اضافه تو فرودگاه استانبول توقیف شد
    ولی روی پاسپورتم یه برچسب زدن و گفتن میفرستیمش تبریز و میتونی تو تبریر مبلغ اضافه بار رو پرداخت کنی و بارتو تحویل بگیری
    الان دو روز گذشته ولی خبری نشده خواستم بپرسم تحویلش میدن واقعا یا دروغ گفتن؟

  3. پانیذ می‌گوید

    سلام وقتتون بخیر…آژانس هواپیمایی ای که من ازش بلیتمو گرفتم با اینکه حد مجاز بار برای دانشجو ۴۰ کیلوئه برای من ۳۰ کیلو گرفته. آیا میتونم تغییرش بدم و اضافه اش کنم؟ باید چه قدر هزینه بپردازم برای تغییر بلیتم؟

  4. دیبا می‌گوید

    آیا میشه بلیط اضافه خرید که در ازای اون بشه بار برد از حق ۳۰ کیلو استفاده کرد

    1. شخص می‌گوید

      خیر، چون بار به بلیطی تعلق میگیره که کارت پرواز صادر بشه و یک نفر نمیتونه دوتا کارت پرواز داشته باشه

  5. Ziba می‌گوید

    سلام میخواستم بدونه از ترکیه به ایران‌پرواز دارم بیزینس باشه چند کیلو میتونم ببرم میشه راهنمایی کنین ممنون میشم

  6. الهه می‌گوید

    سلام خسته نباشید من به عنوان مسافر چند تیکه لوازم برقى مثل قهوه ساز چرخ گوشت و اینا با خودم میخوام به ایران بیارم ایا برام مشکل ساز میشه؟

  7. نفس می‌گوید

    سلام به علی بابای عزیز
    میخواستم خسته نباشید بگم به همه دست اندرکاران علی بابا و یه انتقاد کوچولو هم بکنم چن وقته مقالات سایت خیلی کم شده من هرروز به امید یه مقاله جدیدمیام سایتو رفرش میکنم تا حداقل تو این اوضاع کرونا با مقاله های علی بابا سفر کنم قبلا هروقت میومدم چن تا مقاله جدید بود ولی الان…
    و اینکه میشه یه زمان دقیق برای پادکست بگین مثلا هر دوماه فلان تاریخ تا حداقل بدونم برای کی منتظر باشم
    مرسی از همگی عالی هستین

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام نفس عزیز 🙂
      ممنون از انرژی خیلی خوبت! باعث خوشحالی و افتخار ما هست که شما همراهمون باشید.
      ما هر روز ۲ مقاله جدید روی بلاگ منتشر می‌کنیم و گاهی هم اخبار گردشگری در انتشارهای روزانه هست.
      درباره پادکست برنامه کاملا دقیقی نیست، اما در حال حاضر آخرین پادکستمون که پادکست مراکش هست، آماده و منتشر شده.
      از طریق اینستاگرام علی‌بابا می‌تونی پیگیر آخرین و جدیدترین پادکست و کتاب سفر باشی.

      1. نفس می‌گوید

        اخجون پادکست جدید:)))))))))))))))
        خیلی ممنون (♥‿♥)

      2. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        لذت ببرین 🙂

  8. سارا می‌گوید

    سلام
    من بلیط اکونومی ترکیش ایرلاین از تهران به استانبول گرفتم تو بلیطم زده بار مجاز ۳۰ کیلو ولی تو سایت زده ۲۰ کیلو کدوم صحیح هست

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام سارا عزیز 🙂
      هر دو عدد درست هست؛ به طور کلی هواپیمایی‌ها بار مجاز رو ۲۰ کیلوگرم در نظر می‌گیرن، اما گاهی به تناسب شرایط پرواز، نوع پرواز، هواپیمایی، آفرها و شرایط خاص اعلام شده از سوی ایرلاین، شناسه نرخی و… میزان بار مجاز تغییر می‌کنه. بنابراین شما به عدد روی بلیط دقت کنید.

  9. پگاه می‌گوید

    سلام وقتتون بخیر اخیرا هواپیمایی ایران ایر وزن بار ساک دستی رو ۵ کیلو اعلام کرده که خیلی کمه میخواستم بدونم اگه بجای کیف کوچک دستی کیف لپ تاپ بیارم وزن لپ تاپ روی اون ۵ کیلو حساب میشه؟

  10. سوشا می‌گوید

    سلام وقت بخیر من میخواستم از دوبی ۸۰کیلو پارچه با خودم بیارم آیا به غیر از هزینه اضافه بار امکان دارد مشکل دیگری برام پیش بیاد با توجه به اینکه بار پارچه دارم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام سوشا عزیز 🙂
      این موارد چون بیش از مصرف شخصی هستن، شرایط متفاوتی دارن.

    2. عمر ملعون می‌گوید

      با سلام .
      صد در صد باید گمرک پرداخت کنین اگر کارت سبز ندارین .
      هزینه ی گمرک هم خیلی ناعادلانه نیست . ارزش داره و نهایتا حاشیه ی سود دارین

  11. بهناز می‌گوید

    سلام
    برای سفر به امریکا توسط ترکیش هر چمدان اضافی و هر کیلو بار اضافه چقدر هزینه دارد؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام بهناز عزیز 🙂
      درباره این موارد بهتره با تیم پشتیبانی علی‌بابا به شماره ۰۲۱۴۳۹۰۰۰۰۰ تماس بگیری تا بهتر راهنماییت کنن.

  12. سینا خلیلی می‌گوید

    سلام.من میخوام بلیط استانبول درچندروز آینده بخرم.امکانش هست همزمان با خرید بلیط مثلا ۱۵ کیلو هم اضافه بار بخرم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام سینا عزیز 🙂
      در بعضی ایرلاین‌ها چنین امکانی وجود داره. در سفرهای خارجی برای چنین موضوعی باید حتما از سایت خود ایرلاین خرید کنی.

  13. الهه می‌گوید

    سلام وقت بخیر
    شنیدم برای دانشجوها بار ۴۰ کیلو مجاز هست درسته ؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂
      بستگی به ایرلاین شما داره

  14. اعظم می‌گوید

    سلام
    روی بلیط من خورده ۲۰ کیلو بار و ترکیش ایرلاین هست از ارجان به ایران که در استامبول توقف داره .داخل کابین چند کیلو میتونم بار بیارم ؟واگر بخوام اضافه بار بخرم چطوریه .!!

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام اعظم عزیز 🙂
      برای میزان بار داخل کابین، قانون ایرلاین‌ها تفاوت داره اما معمولا باید در حدی باشه که داخل کابین بالای سر جا بشه.
      برای اضافه بار هم می‌تونین به کانتر همون ایرلاین توی فرودگاه مراجعه کنین تا بهتون نرخ بدن و راهنمایی کنن 🙂

    2. شیوا می‌گوید

      سلام من از ترکیش ایرلاین برای سن پترزبورگ بلیط گرفتم بار مجاز کارگو زده ۳۵کیلو
      این باید یک چمدان ۳۵ کیلو باشد یا دوبسته
      دونفر هستیم مجموع ۷۰کیلو میتونه ۳بسته باشه

  15. فاطمه می‌گوید

    سلام وقت بخیر.برامن از اروپا دوستم بلیط رفت و برگشت به ترکیه از تهران میخوان بگیرن، گفتن اونجا پروازهای که مربوط به خطوط هوایی ایرانه نیست که بخوان بخرن.فقط مربوط به ترکیه ست.گفتن انگار بارهم مجاز نیست فقط ۸کیلو ، من سوالن اینه از شما.نمیشه پروازای که درسایت علی بابا هست اونجا خرید؟چراشما امکان خرید از کشوردیگ فعال نکردین فرضا با یورو بتونن بلیط بگیرن. و اینکه ممکنه هواپیمایی اجازه بردن بار نده؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام فاطمه عزیز 🙂
      در حین خرید بلیط هواپیما از علی‌بابا می‌تونین کشور مبدا رو کشورهای خارجی بزنین 🙂
      میزان بار هم معمولا یک محدودیتی داره اما اینطور نیست که مسافر اصلا اجازه حمل بار نداشته باشه

  16. لیدا هنر می‌گوید

    سلام روز به خیر
    راهنمائی میکنید چطور میتونم حدود ۱۰۰ کیلوگرم اضافه بار از ایران ایر روی بلیطم خریداری کنم که توفرودگاه با مشکل مواجه نشم
    ممنون

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      دوست عزیز این مورد رو بهتره که کارشناس‌های گمرک راهنمایی کنن 🙂

  17. ثمین می‌گوید

    سلام من میخواهم یک بار را برای آلمان بفرستم لطفاً میشود راهنماییم کنید چگونه می توانم ارسال کنم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دوست عزیز
      این مورد رو از گمرک یا اداره پست پیگیری کنید 🙂

  18. محمد می‌گوید

    منظور از0pic در پرواز با ایر فلوت چیه یعنی نمیتونم بارم رو ببرم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام محمد عزیز
      تیم پشتیبانی علی‌بابا به صورت ۲۴ ساعته آماده هست به سوالات شما درباره بلیط، تور و اقامت جواب بده و شما رو راهنمایی کنه. کافیه شماره سفارش یا کد پیگیریتون رو داشته باشید و با شماره ۰۲۱۴۳۹۰۰۰۰۰ تماس بگیرید.

  19. kasra می‌گوید

    من یه پرواز داخلی قراره داشته باشم و اضافه بارم فک کنم زیاد بشه و زنگ زدم گفتن برا هر کیلو ۸۰۰۰تومن اضافی ولی من چن تا جا خوندم که ۱ درصد قیمت بلیط . کدوم یکیش درسته؟؟

    1. avatar-image
      بابک خدادوست می‌گوید

      شما یک درصد رو توی چه منبعی خوندی کسری جان؟

      1. محمد حسن شریفات می‌گوید

        سلام لطفا به چه نحو میتوان برای ارسال کلیشه و سی دی فیلم رادیولوژی بیمار به هانوفر آلمان اقدام کرد.آیا میتوان با پرواز فرستاد.

      2. avatar-image
        بابک خدادوست می‌گوید

        سلام محمد عزیز
        با بخش بار فرودگاه امام تماس بگیر؛ می‌تونن دقیق و موثق راهنماییت کنن 🙂

  20. ارش می‌گوید

    توی سایت کیش ایر برای خارجی نوشته ۳۰ ولی در بلیط ۲۵ لطفا بفرمائید برا دبی بار مجاز چقد ه

    1. avatar-image
      بابک خدادوست می‌گوید

      سلام آرش جان
      عددی که روی بلیط نوشته شده موثق‌تره

  21. حمید می‌گوید

    وقتی بلیط نشون میده هر نفر ۲۰ کیلو مجاز هست، و ما هم دو نفر باشیم، میشه یک نفرمون ۴۰ کیلو بار داشته باشه و یک نفر هیچی؟

    1. avatar-image
      الینا الله بیگی می‌گوید

      سلام دوست عزیز.
      خیر. هر نفر ۲۰ کیلو بار مجاز می تونه داشته باشه و چنین امکانی وجود نداره.

  22. سارا می‌گوید

    اگه تو قسمت بار مجاز نوشته بود بدون بار اون وقت چیکار باید کرد؟ هزینه هر کیلو چقدر میشه؟ (تو پرواز های خارجی)

    1. avatar-image
      الینا الله بیگی می‌گوید

      سلام دوست عزیز.
      بستگی به مسیرتون می‌تونه متفاوت باشه. باید پروازتون رو با مرکز پشتیبانی چک کنید.

  23. وحید می‌گوید

    در پرواز های داخلی هزینه یک چمدان اضافه چقدر میشه؟ برحسب وزن کیلویی حساب میشه؟

    1. avatar-image
      الینا الله بیگی می‌گوید

      سلام دوست عزیز
      با شماره پشتیبانی علی بابا ۰۲۱-۴۳۹۰۰۰۰۰ تماس بگیرید.

    2. آناهیتا می‌گوید

      سلام وقت بخیر من سگ همراهم هست تز ترکیه میخوام ایران بیارمش میشه لطفا بگید هزینه اضافه بارش چجوری محاسبه میشه؟ به لیر تومان یا دلار؟

      1. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام آناهیتای عزیز 🙂
        این مقاله میتونه جوابتون رو بده
        https://www.alibaba.ir/mag/cost-conditions-carrying-pet-animal-airplane-bus-train/

  24. مهرداد می‌گوید

    اگر پرواز ماهان از خارج کشور مثلا کوالالامپور به تهران با ۴۰ کیلو بار باشد و پرواز داخلی مثلا تهران به شیرازهم با همان شماره درخواست گرفته شده باشد، میزان اختلاف وزن بار پرواز خارجی چگونه با پرواز داخلی محاسبه میشود؟ آیا میتوان همان ۴۰ کیلو را به پرواز داخلی منتقل کرد؟

    1. avatar-image
      الینا الله بیگی می‌گوید

      سلام دوست عزیز
      با شماره پشتیبانی علی بابا ۰۲۱-۴۳۹۰۰۰۰۰ تماس بگیرید.

  25. آداک می‌گوید

    با سلام
    واقعا مطلب مفیدی بود.

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دوست عزیز
      سپاس از توجه شما

    2. Ahmad Najjaran Kheirabadi می‌گوید

      پروازهای ایران ایر حتما از آژانس های داخل اضافه بار رو بخرید چون اگر بریم توی فرودگاه با بی رحمی تمام تیغتون میزنن و مثلا اضافه بار کیلویی ۲۹۰۰۰ تومن رو پاتون ۱۵ دلار حساب میکنن، اگر هم مدرک خواستید من ارائه میکنم. حتما به پاسپورت ایرانیتون هم اهمیت نمیدن در حالی که همه پذیرش چک این ایرانی هستن.

      1. avatar-image
        بابک خدادوست می‌گوید

        سلام احمد عزیز
        خیلی کار خوبیه که تجربه خودت رو با بقیه به اشتراک میذاری 🙂

  26. خالد می‌گوید

    خیلی ممنون بابت مطلب مفیدتون.