
خوردن کبابهای اصیل کرمانشاه در دل کوه میچسبد؛ بهویژه، دنده کباب معروف کرمانشاهی را باید در طبیعت بکر این منطقه نوش جان کرد تا لذت واقعی خوردن غذاهای محلی با تمام وجود حس شود. اما اگر رفتن به طبیعت برایتان ممکن نیست، چه جایی بهتر از یک سفرهخانه سنتی که تکهای از طبیعت را در میان خود دارد! رستوران سنتی باغ پراو کرمانشاه نام خود را از بلندترین قله این استان وام گرفته است. شهرت و آوازه این باغ رستوران هم به بلندای نام زیبایش یعنی «پراو»، که به کردی به آن «پهراو» میگویند، است. رفتن به این سفرهخانه سنتی نوعی سیاحت است؛ اتاقهای اختصاصی برای جمعهای خانوادگی، تختهای چوبی در فضای باز، آبنمای زیبای وسط حیاط همه دیدنی و چشمنواز هستند. تازه اگر خوششانس باشید، گاهی اوقات تازه عروس و دامادها هم برای صرف شام به آنجا میآیند و برای لحظاتی موسیقی شاد کردی، لباسهای رنگی زیبا و صفا و سادگی مردم، فکر شما را از این دنیای ماشینی جدا میکند. از دلنشین بودن فضای رستوران سنتی باغ پراو کرمانشاه هرچه گفته شود، کم است. در منوی این رستوران انواع غذاهای محلی و سنتی ایرانی؛ از جمله: خورشت خلال اصیل با عطر روغن کرمانشاهی، دنده کباب زعفرانی با سس مخصوص و چلو گوشت، به چشم میخورد. غذاهای جوری چیدمان و آراسته میشوند که از سفره غذا گرفته تا بساط چای و قلیان، نه برای مشتری بلکه برای عزیزترین مهمانان رستوران مهیا شدهاند. اگر شما هم مایل هستید تا یک شب خاطرهانگیز را در کنار عزیزانتان رقم بزنید، در کرمانشاه محله ویلا را جستوجو کنید و به رستوران سنتی باغ پراو کرمانشاه بروید.