
اگر اهل سفر و خوردن غذاهای بین راهی باشید، حتما با طعم جوجههای خوشمزه رستورانهای شمال ایران آشنا هستید. رستوران جوجه طلایی گرگان یک رستوران محبوب بین اهالی شهر گرگان و مسافرین این شهر است. در این رستوران فقط دو نوع غذای اصلی سرو میشود؛ جوجه سرخ شده و ماهی قزلآلا رودخانهای. بنابراین کسانی که به این رستوران میآیند، دقیقا میدانند که قرار است چه غذایی میل کنند. درواقع، طعم ویژه جوجههای سرخ شده این رستوران است که گردشگران را به سمت خود میکشاند. غذای اصلی رستوران جوجه طلایی گرگان، جوجه سرخ شده است که به همراه رب انار (سس انار) محلی و برنج سرو میشود؛ غذایی ساده اما با طعمی ویژه و فراموشنشدنی. این رستوران در کمربندی شرقی شهر واقع شده و دقیقا بر سر راه مسافرینی است که از شهر گرگان خارج یا به آن وارد میشوند. به همین دلیل است که این رستوران و جوجههای خوشطعم آن بین مسافران این شهر حسابی شناختهشده و محبوب است. بدون شک طعم جوجه و عطر برنجی که در این رستوران میل میکنید، تا مدتها در ذهنتان خواهد ماند.