
اگر در شهر کرمانشاه هوس دیزی کردهاید و دوست دارید با دوستانتان به رستورانی بروید که این غذا در آن سرو میشود، به سراغ مستر دیزی کرمانشاه بروید. این رستوران دارای شعب متعدد در شهرهای مختلف بوده و از دیزیسراهای پرطرفدار در هر شهر بهشمار میرود. این رستوران در کرمانشاه آنقدر معروف است که تورهای داخلی و خارجی به احتمال زیاد یک بار هم که شده برای صرف غذا به این رستوران میروند. وقتی وارد رستوران مستر دیزی کرمانشاه میشوید، اولین چیزی که توجهتان را جلب میکند، عطر پخششده دیزی در فضاست. دیزیها در ظروف سنتی سرو میشوند تا حس اصالت این غذا بیشتر حس شود. حواستان باشد همراه با غذا سفارش مخلفاتی مانند ترشی را فراموش نکنید. در این رستوران قدیمی و باسابقه، علاوهبر دیزی کلاسیک، دیزی کم چرب و دیزی تند هم میتوانید سفارش دهید. اما علاوه بر آن، غذاهای سنتی دیگر؛ مانند: آش شله قلمکار، کشک بادمجان، کباب پیچ، آبدوغ خیار، کوفته و کلهجوش، را هم امتحان کنید. خیالتان از بابت بهداشت هم راحت باشد؛ مستر دیزی کرمانشاه از سمت کارشناسان سازمان بهداشت دارای تاییدیه است. فضای رستوران بسیار تمیز بوده و دارای میزها و صندلیهای جداگانه است. البته رستوران به غیر از طبقه همکف، طبقه فوقانی هم دارد و اگر به دنبال جای دنجتری بودید، میتوانید به آنجا بروید. فضای طبقه بالا سنتیتر است و راحت میتوانید کفشهای خود را در آورید، سفره را پهن کنید و بر روی تخت بنشینید. فضای این رستوران بسیار ساده بوده و برای پذیرایی از ۶۸ نفر آماده شده است. این رستوران علاوهبر سرو غذاهای سنتی و باکیفیت، دارای کارکنان خوشبرخورد و حرفهای است که از امتیازات آن محسوب میشود. پس از صرف غذا میتوانید یک چای لبسوز در استکانهای سنتی کمر باریک سفارش دهید تا روزتان کامل شود.