
هر سفر چندین جنبه مختلف را شامل میشود که از جمله آنها میتوان به تاریخگردی، فرهنگگردی، آشنایی با صنایع دستی، خرید سوغاتی و البته، شکمگردی اشاره کرد که از نظر بسیاری از افراد، شکمگردی از مهمترین جنبههای هر سفر محسوب میشود. هنگامی که به شهرهای ساحلی جنوب کشور سفر میکنید، امتحانکردن انواع غذای دریایی بخشی از تجربه شکمگردی شما خواهد بود. رستوران هایدا بندرعباس با ارائه منوی متنوعی از انواع غذای دریایی؛ از جمله: خوراک فیله ماهی سرخشده، خوراک ماهی کباب، خوراک فیله ماهی سوخاری، خوراک ماهی کامل و ویژه، خوراک ماهی شکمپر، خوراک قلیه ماهی(هوور)، خوراک قلیه میگو و خوراک میگو و کیگو پفکی، دل شما را به دست میآورد. در صورتی که همسفران شما به غذاهای دریایی علاقهمند نیستند، میتوانند از منو سایر غذاهای این رستوران؛ مثل: کوبیده، برگ، جوجه کباب، چلو گردن و چلو ماهیچه، را انتخاب نمایند. یکی دیگر از جاذبههای غذایی بندرعباس، ترشیهای خاص این منطقه؛ مثل ترشی انبه، است که در کنار ماهی و میگو، ترکیب بینظیری را ایجاد میکند. این رستوان به خاطر طبخ ویژه و خاص غذاهای دریایی، علاوه بر مسافرین، جایگاه ویژهای را نزد مردم بندرعباس پیدا کرده است. رستوران هایدا بندرعباس اگرچه فضای نسبتا کوچکی دارد، اما با چیدمان و رنگبندی جذابش، فضای دلنشینی را برای مشتریان ایجاد کرده است. صمیمیت و زیبایی فضا، موجب شده این محل مناسب برگزاری دورهمیهای دوستانه و خانوادگی باشد و افراد زیادی این رستوران را برای تبدیل لحظاتشان به خاطراتی فراموشنشدنی انتخاب کنند. توصیه میشود بعد از صرف غذا در این رستوران و به منظور لذتبردن هرچه بیشتر از ساحل زیبای خلیجفارس، دقایقی را به قدمزدن در پارک پشت شهر، که در نزدیکی رستوران قرار دارد، اختصاص بدهید.