تور پاتايا تابستان 98 - 7 شب

Nova Platinum Hotel

6.9

کیفیت قابل قبول از نگاه

  •   شهر مبدا: تهران
  •   رفت: ساعت: 22:10
  •   رفت: Mahan Airlines
  •   شهر مقصد: پاتایا
  •   برگشت: ساعت: 22:35
  •   برگشت: Mahan Airlines

details جزئیات تور

بلیط رفت و برگشت ماهان ایر به فرودگاه سوارنابومی بانکوک

7شب و8 روز اقامت در هتل به همراه صبحانه

ترانسفر گروهی فرودگاهی و بین شهری ( 1ساعت ونیم)

1 گشت نیمروز شهری

راهنمای فارسی زبان جهت ترانسفر و گشت شهری

ویزای توریستی

بیمه حوادث مسافرتی

فرودگاه مبدا Imam Khomeini International Airport
فرودگاه مقصد Suvarnabhumi Airport
ساعت حضور در فرودگاه ۳ ساعت قبل از وقت پرواز
مبلغ پرداختی شامل
  • ترانسفر رایگان از فرودگاه به هتل و از هتل به فرودگاه
  • یک گشت شهری
  • تور لیدر فارسی
  • بیمه مسافرتی
نکات ضروری

پرواز چارتر ، هتل گارانتی غیر قابل استرداد و تغییر تاریخ می باشد . مدارک لازم جهت رزرو آنلاین :پاسپورت با حداقل 7ماه اعتبار از زمان خروج می باشد . مسئولیت کنترل گذرنامه بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور بر عهده مسافر می باشد . درصورت امکان رزرو اتاق سه تخته نسبت به هتل درخواستی به نفر سوم تخت اضافه سفری یا کاناپه تخت خواب شو تعلق می گیرد . در صورت جا ندادن هتل، هتل مشابه جایگزین می گردد. انتخاب اتاق در هتل به عهده رزرواسیون هتل مربوطه می باشد و شرکت علی بابا نسبت به آن مسئولیتی نخواهد داشت . طبق قوانین گردشگری ساعت ورود به اتاق 2بعد از ظهر و خروج از اتاق حداکثرتا 12ظهر می باشد در غیر اینصورت هزینه توسط هتل مستقیما از مسافر دریافت خواهد شد . هتل های 5ستاره مبلغ ودیعه ی ارزی از مسافرین دریافت میکنند. پرداخت عوارض خروج از کشور به عهده ی مسافر میباشد . مدارک لازم جهت اخذ ویزا 1.اصل گذرنامه با 7ماه اعتبار از زمان خروج از کشور 2.دو قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید سه در چهار تمام رخ جدید( مربوط به حد اکثر یک ماه اخیر و متفاوت با عکس گذرنامه) با وضوح و کیفیت مطلوب 3.اسکن یا کپی گذرنامه،کارت ملی،صفحه اول و دوم شناشنامه 4.گردش حساب یک ماه اخیر یا تمکن مالی (سرپرست خانواده)با موجودی حداقل 5میلیون تومان به ازای هر نفر نکته: مدت زمان اخذ ویزا 4روز کاری به غیر از جمعه و شنبه و تعطیلات رسمی سفارت تایلند می باشد و از یک روز کاری بعد از تحویل کامل مدارک مذکور محاسبه میگردد ،مسئولیت هرگونه نقص مدارک یا تاخیر در تحویل مدارک به عهده ی مسافر خواهد بود، جهت اقدام ویزا حضور مسافرین در ایران الزامی می باشد. مبلغ بیمه افراد بالای 50سال متفاوت بوده و نرخ آن به پکیج افزوده خواهد شد.

مجموع قیمت:
71,276,000 ریال