رویداد ساری

رویداد ساری ۲۰۲۲: ساری پایتخت گردشگری شد

از رویداد ساری چه خبر؟

دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو با توجه به سند گردشگری که برای جذب گردشگران کشورهای عضو اکو تنظیم شده و همچنین با اشاره به ابتکارات این سازمان برای جذب گردشگران، گفت: «معرفی ساری به عنوان پایتخت گردشگری، نمایش پتانسیل و ظرفیت‌‌ها در اجلاس وسیع‌‌تر است.»

به گزارش مجله گردشگری علی بابا و به نقل از خبرگزاری ایلنا، خسرو نوذری روز سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، در افتتاحیه رویداد بین‌المللی گردشگری ساری ۲۰۲۲، به این مساله اشاره کرد که انتخاب ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو، به دلیل ظرفیت‌های زیادی است که این شهر دارد. او همچنین افزود: «برای فراهم کردن تعامل بیشتر با کشورهای منطقه، معرفی پایتخت‌‌های گردشگری با پیشینه تاریخی و فرهنگی گردشگری تاثیر به‌سزایی خواهد داشت.»

نوذری با توجه به سند گردشگری آرام، سبز و جذب اکو، به ابتکارات گردشگری بسیاری که این سازمان در اهداف خود دارد، اشاره کرد و گفت: «معرفی ساری به عنوان پایتخت گردشگری، نمایش پتانسیل و ظرفیت‌ها در اجلاس وسیع‌‌تر است.»

نوذری اعلام کرد که چهارمین اجلاس گردشگری اکو در کشور ازبکستان و شهر تاریخی بخارا برگزار خواهد شد. او همچنین بیان کرد که انتظار داریم ابتکارات مختلفی مانند تسهیل صدور ویزا و استانداردهای خدمات گردشگری در این نشست بررسی شوند.

رویداد ساریدبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو گفت به واسطه گردشگری در جهان، ۳۳۰ میلیون شغل ایجاد شده است. نوذری ادامه داد: «منطقه اکو موفق شده که ۷۴ اثر ثبت‌شده در فهرست جهانی یونسکو را به دلیل تنوع و زیبایی‌های فرهنگی که دارد، در خود جای دهد.»

او همچنین به این موضوع اشاره کرد که طی دهه گذشته شاهد افزایش سفرهای گردشگری در اکو بودیم که این میزان از ۸۷ میلیون گردشگر نیز فراتر رفته است. نوذری افزود: «با وجود اینکه این منطقه پتانسیل بالایی دارد، اما همچنان نسبت ورودی گردشگران به نسبت گردشگران جهانی کم و نیازمند همراهی بیشتر است.»

نوذری در ادامه سخنان خود به این موضوع اشاره کرد که کووید ۱۹ بر گردشگری منطقه اکو تاثیر منفی داشته اما با این حال توانسته بیش از ۴۹ میلیارد دلار از جهان‌گردی درآمد جذب کند.

نوذری، دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو، بر اهمیت حمل ترانزیت و تقویت گردشگری بین کشورهای عضو اکو تاکید کرد و گفت: «باید زیبایی‌های طبیعی و دستاوردهای مختلف این کشورها را در حوزه‌های مختلف از جمله فناوری‌های نوین، علمی و پزشکی به سایر مردم معرفی کنیم.»

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.