سفر با ماشین شخصی

چگونه در ایام کرونا با خودروی شخصی سفر کنیم؟

علیرغم همه توصیه‌هایی که مبنی بر پرهیز از سفر از سوی ستاد مبارزه با کرونا و سایر سازمان‌ها و نهادهای مربوطه به‌صورت مکرر به گوش می‌رسد، بازهم شاهد حجم قابل‌توجه سفر در کشور هستیم. به‌ویژه در این فصل سال که طبق عادت هرساله بازار سفرهای تابستانی گرم شده است.

از سوی دیگر، با توجه به توصیه‌هایی مبنی بر اینکه در صورت اجبار به سفر کردن در دوران کرونا، تا حد ممکن از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده نکنید. به نظر می‌رسد وسایل حمل‌ونقل شخصی که قطعاً در دسترس ترین آن خودروی شخصی است بهترین گزینه برای سفر در دوران پر ریسک شیوع کرونا محسوب می‌شود.

سفر با خودروی شخصی ازآنجاکه میزان ارتباطات شما را با دیگر افراد به حداقل می‌رساند، گزینه مناسبی به حساب می‌آید. اما بااین‌حال این نوع سفر هم ضوابط و مقرراتی دارد که باید رعایت شود.

به‌طورکلی چه قصد سفر کردن دارید و چه قصد این کار را ندارید، بهتر است بکوشید برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا، خودروی شخصی خود را هرروز با استفاده از محلول‌های ضدعفونی‌کننده الکلی ضدعفونی کنید. چراکه، قطعاً تمیزی خودرو نخستین موردی است که در سفر با خودروی شخصی به‌ویژه در این ایام از اهمیت بالایی برخوردار است. ضمن اینکه خودروی پاکیزه به دلیل شرایط بصری، روحی و روانی که برای سرنشینان به وجود می‌آورد، سفر بهتری را برای شما به همراه خواهد داشت.

سفر در ایام کرونا

پروتکل‌های بهداشتی استفاده از خودروی شخصی

طبق دستورالعمل‌های اعلام‌شده مبنی بر استفاده از «خودروهای شخصی» هنگام مسافرت که از سوی سازمان‌ها و نهادهای مربوطه در سطح ملی و بین‌المللی منتشرشده است، سفر با خودروی شخصی در این ایام ضوابطی دارد که در ادامه می‌آید:

  • قبل از سفر از سلامت وسیله نقلیه خود مطمئن شوید. این‌گونه از توقف بین راه جلوگیری کرده، استفاده از خدمات تعمیرگاه‌های بین‌راهی و احتمال تعامل با افراد پر ریسک و ابتلا به ویروس کرونا را کاهش می‌دهید.
  • داخل خودرو، دستگیره‌های در، فرمان، دنده، داشبورد و… را نظافت و گندزدایی کنید.
  • قبل از سفر حتما برای تهیه اقلام بهداشتی حفاظت شخصی شامل دستکش یک‌بار مصرف، ماسک، محلول ضدعفونی دست، دستمال‌کاغذی اقدام کنید.
  • هنگام سوخت‌گیری در جایگاه‌های ارائه سوخت از ماسک و دستکش استفاده کرده و تعامل با کارکنان جایگاه را به حداقل برسانید.
  • در سفرهای کوتاه از مواد غذایی سبک از پیش تهیه‌شده در منزل استفاده کنید.
  • در سفرهای طولانی فقط در واحدهای بین‌راهی تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی توقف کنید.
  • تا حد ممکن از سرویس‌های بهداشتی عمومی و بین‌راهی استفاده نکنید و در صورت لزوم، پس از استفاده از آن دست خود را طبق پروتکل‌های اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت به خوبی شستشو داده و خشک کنید یا از محلول ضدعفونی دست استفاده کنید.
  • پس از خرید هر نوع کالا یا ماده غذایی قبل از استفاده یا ورود به خودرو، بسته‌بندی آن به‌طور کامل گندزدایی شود.
  • برای پرداخت عوارض بزرگراهی ترجیحاً از روش‌های الکترونیکی استفاده کنید.
اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.