مانیسا ترکیه

مانیسا ترکیه؛ مقصد محبوب گردشگری سلامت

استان مانیسا در ترکیه، مرکز پررونق صنعت و کشاورزی است که نزدیکی آن به شهر بین‌المللی ازمیر، مسیر رونق و پیشرفت را به خوبی برای آن مهیا کرده است. تنها در عرض نیم ساعت می‌توان از طریق ۶ بزرگراهی که بین شهر مانیسا و ازمیر وجود دارد به هر دو شهر رفت‌وآمد کرد. مانیسا شهر مدرنی است که جاذبه‌های گردشگری چشمگیری دارد. در این مقاله از مجله علی بابا بیشتر با مانیسا ترکیه آشنا می‌شویم.

مانیسا قطب صنعتی مهم ترکیه

مانیسا قطب صنعتی مهم ترکیه

مانیسا یکی از شهرهای ترکیه است که در استانی به همین نام واقع شده است. جمعیت این شهر حدود ۱.۵ میلیون نفر است که در ۱۷ منطقه این شهر ساکن هستند. استان مانیسا در غرب ترکیه قرار دارد و با استان‌های ازمیر، آیدین، دنیزلی، اوشاک، کوتاهیا و بالیک اسیر همسایه است. مردم مانیسا به زبان ترکی صحبت می‌کنند.

شهر مانیسا به دلیل وجود مجموعه کارخانجات وستل که در زمینه تولید لوازم خانگی و تجهیزات دفاعی فعالیت می‌کند، یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنعتی ترکیه به شمار می‌آید. این شهر به دلیل وجود باغ‌های انگور بسیار معروف است و به طور کلی کشاورزی آن به خوبی توسعه یافته است. مانیسا در رتبه‌بندی تولید مواد غذایی در ترکیه در میان شهرهای این کشور رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

برای رزرو بلیط هواپیما ترکیه می توانید به سایت علی بابا مراجعه کنید.

مانیسا ترکیه سال‌های متمادی است در بخش‌های تولید مواد غذایی، نساجی، چرم و تولیدات کارخانه‌ای فعالیت دارد. با این حال رونق صنعتی و اقتصادی این منطقه مانع از توسعه صنعت گردشگری در آن نشده است. از مرکز شهر مانیسا تنها ۴۰ دقیقه تا ساحل اژه مسافت وجود دارد. علاوه بر این، در مانیسا بناهای تاریخی زیادی وجود دارد که مورد توجه گردشگران از سراسر جهان است. سرگرمی‌های متنوعی در این شهر تدارک دیده شده است تا گردشگران از سفر و اقامت در این شهر مدرن لذت ببرند.

سابقه تاریخی مانیسا

سابقه تاریخی مانیسا

شهر مانیسا بر اساس افسانه‌های یونان باستان پس از جنگ تروا در حدود قرن پنجم قبل از میلاد تاسیس شده است. این شهر پس از فتح توسط حکومت عثمانی بیشتر توسعه یافت. مانیسا در دوران حکومت عثمانی یکی از مهم‌ترین شهرهای ترکیه بود. پادشاهان عثمانی همچون سلیمان یکم و سلیم دوم دوران ولیعهدی خود را در این شهر به عنوان والی گذرانده‌اند. در سال ۱۹۱۹ و در حین جنگ ترکیه و یونان ارتش یونان موفق به تسخر مانیسا شد اما ارتش ترکیه توانست در سال ۱۹۲۲ آن را دوباره پس بگیرد.

چگونه به مانیسا سفر کنیم؟

چگونه به مانیسا سفر کنیم؟

فرودگاه عدنان مندرس ازمیر که یکی از مهم‌ترین فرودگاه‌های ترکیه به شمار می‌آید، نزدیک‌ترین فرودگاه به مانیسا ترکیه است. این فرودگاه در فاصله ۶۳ کیلومتری شهر قرار دارد. از این فرودگاه می‌توان با تاکسی یا اتوبوس خود را به مانیسا برسانید. ممکن است مایل باشید برای رسیدن به مانیسا، خودرو اجاره کنید که این امکان نیز در سالن فرودگاه فراهم شده است.

تور ترکیه را می توانید از سایت علی بابا رزرو کنید.

ایستگاه قطار مانیسا نیز جابه‌جایی درون استانی و بین شهری را برای گردشگران و ساکنان این شهر امکان‌پذیر می‌سازد. روزانه چندین سفر از طریق راه آهن ازمیر به سمت مانیسا و بالعکس انجام می‌شود. سفر آبی از طریق کشتی نیز به طور روزانه از شهرهای استانبول و آنکارا به سمت مانیسا انجام می‌شود.

مسیرهای اتوبوسرانی از شهرهایی همچون آنکارا، استانبول و آنتالیا به مانیسا وجود دارد. زمان سفر از ۶ تا ۸ ساعت طول می‌کشد. گردشگرانی که به این دیار سفر می‌کنند در بازگشت فرش‌های دستبافت، گلیم، زیورآلات، لباس و صنایع دستی چوبی به عنوان سوغاتی برای عزیزانشان تهیه می‌کنند.

آب و هوای مانیسا

دمای هوا در مانیسا در طول سال در بازه ۱۱ تا ۲۲ درجه سانتی‌گراد متغیر است. آب و هوای این شهر گرم و معتدل است و زمستان‌هایی پربارش دارد.

جاذبه‌های گردشگری مانیسا

کشور ترکیه از نظر جاذبه‌های گردشگری بسیار غنی است. در هر منطقه و شهر از ترکیه مکان‌های زیادی وجود دارد که مردم از سراسر دنیا برای بازدید آنها به این کشور سفر می‌کنند. مانیسا نیز از این قاعده مستثنی نیست. تاریخ پرفرازونشیب، جاذبه‌های باشکوه بسیاری را در این منطقه جای داده است که هر کدام افسانه منحصربه‌فرد خود را دارند. در ادامه مقاله چند جاذبه گردشگری مانیسا ترکیه را معرفی می‌کنیم.

مسجد سلطان

مسجد سلطان - جاهای دیدنی مانیسا

مساجد ترکیه از مهم‌ترین جلوه‌های هنر معماری دوران عثمانی محسوب می‌شود و در شهرهای مختلف این کشور گردشگران زیادی را از سراسر دنیا به سوی خود فرا می‌خوانند. مسجد سلطان مانیسا یکی از این مسجدهاست که در قرن شانزدهم به دستور هافسا سلطان همسر سلطان سلیم ساخته شده است. گنبد مرکزی این مسجد به همراه دو مناره در کنار آن چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کند. علاوه بر مسجد، مهمان‌خانه، مدرسه، حمام و مرکز درمانی نیز در این مجموعه وجود دارد.

قلعه مانیسا

قلعه مانیسا

ویرانه‌های قلعه مانیسا در منطقه Sandik-Tepe در جنوب شهر واقع شده است. این قلعه از یک بنای داخلی و یک بنای خارجی تشکیل شده است. در ساخت این قلعه از سنگ آجر استفاده شده است که ویژگی بناهای دوران بیزانس است. ارتفاع دیوارهای این قلعه به ۴.۵ متر می‌رسد و در مجموع ۱۳ برج دارد. ویرانه‌های باقی‌مانده تنها شامل دو دروازه از هفت دروازه این قلعه است. ساختار این قلعه به صورت یک پنج‌ضلعی طراحی شده است و از سوی مردم با نام «صندوق قلعه» خوانده می‌شود.

موزه باستان‌شناسی مانیسا

موزه باستان‌شناسی مانیسا

موزه باستان‌شناسی در سال ۱۹۳۴ در این شهر تاسیس شد، گرچه بنای تاریخی آن را مورات در قرن شانزدهم میلادی ساخته است. این موزه در مسجد تاریخی مودیجه قرار دارد. در حال حاضر مجموعه بزرگی از آثار تاریخی دوره‌های مختلف تاریخ از سارد، مگنزیا و دیگر شهرهای منطقه در این موزه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است. در این موزه سفالینه‌هایی متعلق به قرن ۶ قبل از میلاد وجود دارد که افتخار این مجموعه محسوب می‌شود.

چشمه‌های آب گرم مانیسا

چشمه‌های آب گرم مانیسا

شهر مانیسا به دلیل وجود چشمه‌های آب گرم طبیعی به عنوان شهر تفریحی درمانی نیز شناخته می‌شود. کورسونلو محلی در ۶۵ کیلومتری شهر مانیسا است که فرصتی عالی برای استراحت و تفریح گردشگران را فراهم می‌کند. هتلی نیز در این منطقه وجود دارد که اقامت مسافران را امکان‌پذیر می‌سازد.

مرکز خرید مگنسیا

در هر سفر خارجی بسیاری از گردشگران تمایل دارند بخشی از وقتشان را صرف خرید و گشت‌وگذار در مراکز خرید کنند. اگر به مانیسا ترکیه سفر کردید حتما به مرکز خرید مگنسیا سر بزنید. این مرکز خرید دارای فروشگاه‌های متنوع پوشاک، زیورآلات، کیف و کفش، لوازم خانگی و… است. رستوران‌ها و کافه‌ها نیز پذیرای افراد هستند و اوقات خوشی را برایشان رقم می‌زنند. سینمای سه‌بعدی و مرکز بازی کامپیوتری نیز جذابیت مرکز خرید مگنسیا را برای جوانان و کودکان دوچندان کرده است. حضور در این مرکز خرید، تجربه لذت‌بخشی را برای گردشگران به ارمغان می‌آورد.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.