مهاجرت به استرالیا

آسان‌ترین روش‌ها برای مهاجرت به استرالیا را اینجا بخوانید

استرالیا کشور بی‌نظیری است که به دلیل موقعیت شغلی و تحصیلی فوق‌العاده خوبی که دارد، به عنوان کشور فرصت‌ها شناخته می‌شود. البته به جز کار و تحصیل خیلی‌ها هم به دلیل سرمایه گذاری و یا ازدواج به فکر مهاجرت به استرالیا می‌افتند. همه اینها دست به دست هم داده تا مهاجرت استرالیا در یک دهه گذشته با رشد چشمگیری مواجه شود. اگر شما هم به فکر مهاجرت به استرالیا هستید، در این مقاله مجله علی بابا با ما همراه شوید تا به شما بگوییم از چه طریقی می‌توانید برای این کار اقدام کنید.

 

برای مهاجرت به استرالیا باید چه اقداماتی انجام دهیم؟

مهاجرت استرالیا

در وهله اول باید بدانید که برای مهاجرت به هر کشوری به ویزا نیاز است. گرفتن ویزا تحت شرایط و قوانین خاصی امکان‌پذیر است. برای دریافت ویزای استرالیا می‌بایست مدارک مربوطه را به سفارت استرالیا تحویل دهید. اگر می‌خواهید در مهاجرت به استرالیا کارهایتان به راحتی صورت گیرد، بد نیست از یک وکیل کمک بگیرید. امروزه برای تسهیل در گرفتن ویزا می‌توانید از طریق اینترنت و رفتن به درگاه سفارت مربوطه اقدام کنید.

بیشتر افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند، می پرسند که چگونه می‌توان اقامت استرالیا را گرفت؟ گرفتن ویزای اقامت در استرالیا بسته به سن، مدرک تحصیلی و درآمد هرکس کاملا متفاوت است. به بیان دیگر برای گرفتن هر ویزا شرایط خاصی وجود دارد. مرکز مهاجرت به استرالیا در این زمینه حدودا ۱۵۰ نوع ویزا به افراد متقاضی ارائه می‌دهد.

 

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا

می‌توان گفت بهترین ویزای استرالیا ویزای سرمایه گذاری است؛ چرا که با این کار می‌توانید موقعیت های شغلی بسیار خوبی به دست آورید. یکی از شرایط مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزای سرمایه گذاری این است که باید پیش از آن در ایران به مدت ۲ سال در یک شغل پردرآمد فعالیت داشته باشید. به منظور سرمایه گذاری در استرالیا ابتدا باید یک ویزای ۴ ساله دریافت کنید.

یک سال پس از راه‌اندازی کسب و کار خود در استرالیا باید دست کم دو نفر به استخدام شما در بیایند. در نتیجه پیشرفت کار شما باید طوری باشد که سود کارخانه و یا کارگاه‌تان افزایش داشته باشد. اگر ۲ سال در استرالیا فعالیت پرسود داشته و یک سال در استرالیا باشید، می توانید برای همیشه در استرالیا ماندگار شوید. اما  تحت چه شرایطی می‌توان این ویزا را دریافت کرد؟

پیش از اخذ ویزای سرمایه گذاری شما توسط فهرستی سنجیده می‌شوید که شرایطی همچون سن، میزان درآمد، میزان سرمایه گذاری، زبان انگلیسی و مدرک تحصیلی دارد. چنانچه در این آزمون نمره حداقلی ۶۵ را بگیرید، موفق به دریافت این ویزا خواهید شد. یکی دیگر از شرایط اخذ این ویزا داشتن گردش سالانه ۱۵ میلیارد تومان است.

دسته دیگر از روش مهاجرت به استرالیا برای سرمایه گذاری، سرمایه گذاری مادی است. شما در این روش پول خود را به مدت ۴ سال در اختیار بازارهای استرالیا قرار می‌دهید، سپس می‌توانید پول اولیه خود را به علاوه سود و یا ضرر حاصله دوباره پس بگیرید. اگر پول زیادی ندارید، تا جایی که نمی‌توانید شغلی ایجاد کنید، این روش برای شما مناسب است. برای بهره‌مندی از این روش باید حداقل ۱.۵ میلیون دلار پول داشته باشید.

 

ویزای اشتغال استرالیا

مهاجرت به استرالیا

افراد بسیاری برای مهاجرت به استرالیا اقدام به گرفتن این ویزا می‌کنند. اگر وضع مالی آنچنانی ندارید که بتوانید در استرالیا سرمایه گذاری کرده و کاری راه‌اندازی کنید، می‌توانید از این راه به استرالیا بروید. ویزای اشتغال استرالیا خود به چند زیر مجموعه ویزای اقامت دائم اشتغال با حامی کاری، ویزای اقامت دائم با پشتیبانی کارفرما، ویزای اشتغال با حامی ایالتی و … تقسیم بندی می‌شود.

برای اخذ این نوع ویزا علاوه بر ارائه مدارک مربوطه به سفارت باید همیشه اصل مدارک خود را به همراه داشته باشید. در این صورت شانس بیشتری برای دعوت به مشاغل پولساز خواهید داشت. جا دارد که بگوییم این نوع ویزا برای دانشجویانی که قصد کار کردن دارند، به مراتب شرایط سخت‌تری دارد.

برای اخذ این ویزا نیز همانند ویزای قبلی با فهرستی از مدرک تحصیلی، میزان درآمد و … آزموده می‌شوید. اگر می‌خواهید در میان سایر مراجعه‌کنندگان شانس بیشتری داشته باشید، باید نمره‌ای بیشتر از ۷۰ دریافت کنید. لازم به ذکر است برای گرفتن ویزای اشتغال و تخصص می‌بایست در آزمون زبان آیلتس حداقل نمره ۶ را دریافت کنید.

اگر در تمام این آزمون‌ها موفق شدید و ویزای خود را دریافت کردید، می‌توانید پس از ورود به استرالیا در هر تخصصی که دوست دارید فعالیت کنید. در کنار این می‌توانید ادامه تحصیل بدهید. اگر صاحب فرزند باشید فرزندان شما می‌توانند رایگان تحصیل کنند. به جز این می‌توانید برای خرید خانه وام بگیرید و از خدمات درمانی رایگان بهره‌مند شوید.

شرایط اخذ ویزای اشتغال با حمایت کارفرما

مهاجرت استرالیا

حمایت کارفرما در حقیقت به این معنی است که یک کارفرما برای شما دعوت‌نامه کاری ارسال کند به طوری که این دعوت‌نامه از نظر مرکز مهاجرتی استرالیا بدون مشکل باشد. البته پس از آن مسئولیت زیادی بر دوش کارفرما می‌افتد. کارفرما در قدم اول باید کار خود را در مرکز مهاجرتی استرالیا به ثبت برساند. پس از آن نوبت به این می‌رسد که کار خود را ثابت کند.

چگونه؟ خب به این صورت که هیچ فرد استرالیایی و یا کسی که اقامت این کشور را دارد، شرایط ورود به این کار را ندارد. اگر خواستار اخذ چنین ویزایی باشید، می‌توانید سوابق کاری خود را برای یکی از کارفرمایان استرالیایی ارسال کنید. ذکر یک نکته اینجا ضروری است و آن این است که اگر یک حامی و معرف برای اخذ ویزا نداشته باشید، کارتان بسیار سخت خواهد بود.

شرایط ویزای تحصیلی استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا

یکی از دلایل رشد مهاجرت به استرالیا، دانشگاه‌های منحصربه‌فرد این کشور است. استرالیا حدودا ۴۰ دانشگاه دولتی دارد. لازم به ذکر است که هزینه تحصیل در استرالیا ۲۰ درصد از تحصیل در کانادا بیشتر است. مثلا برای گرفتن مدرک لیسانس سالانه باید شهریه‌ای معادل ۲۰ تا ۳۵ هزار دلار پرداخت کنید. این هزینه برای مقطع فوق لیسانس به ۲۲ تا ۳۵ هزار دلار می‌رسد.

ناگفته نماند که در این دوره ها هیچ بورسیه‌ای وجود ندارد؛ اما اگر سوابق تحصیلی درخشانی داشته باشید می‌توانید در مقطع دکترا بورسیه بگیرید. از هزینه تحصیل که بگذریم، برای گذران زندگی سالانه به ۲۰ هزار دلار نیاز دارید. اما خب برخورداری از حقوق کاری مناسب را می‌توان از امتیازات مهاجرت به استرالیا دانست. در حقیقت شما با داشتن ویزای تحصیلی مجاز هستید که به صورت نیمه وقت کار کنید.

جالب است بدانید که اگر متاهل باشید، همسرتان هم می‌تواند ۲۰ ساعت در هفته کار کند. البته شرایط کاری برای دوره‌های دکترا کمی متفاوت‌تر است. چنانچه در حال تحصیل در مقطع دکترا باشید، آزادی بیشتری برای کار کردن خواهید داشت. پس از اتمام دوره تحصیلی می‌توانید به مدت ۲ تا ۴ سال در استرالیا بمانید و در این صورت شرایط را برای گرفتن اقامت در صورت تمایل تسریع ببخشید.

شرایط اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا

مهاجرت به استرالیا

دانشجویانی که در رشته مهندسی در دانشگاه تهران و امیرکبیر مشغول تحصیل هستند، می‌توانند برای ۱۸ ماه به استرالیا سفر کنند. اگر مایل باشند، می‌توانند در این نوع مهاجرت سایر افراد خانواده را نیز با خود همراه کنند. برای بهره‌مندی از این شرایط فرد باید زیر ۳۱ سال داشته باشد، بیش از ۲ سال از اتمام تحصیلش نگذشته باشد و حداقل نمره ۶ را در آزمون زبان آیلتس کسب کرده باشد.

دانشگاه‌های زیادی این شرایط را ندارند. لازم به ذکر است که اگر مدارک مربوطه را برای ویزای ۴۷۶ بفرستید و پس از آن ویزای استرالیا را دریافت کنید و بخواهید ویزای اشتغال بگیرید، دیگر امکان تغییر اطلاعات ثبت شده در پرونده شما وجود ندارد.

شرایط اخذ ویزای گردشگری استرالیا

مهاجرت استرالیا

همانطور که از نامش پیداست، این ویزا برای تفریح و گردش صادر می‌شود. ویزای گردشگری به مدت سه ماه اعتبار دارد. البته شاید بد هم نباشد که در این مدت دنبال یک کارفرما بگردید تا بتوانید ویزای اشتغال با حمایت کارفرما را دریافت کنید. توجه داشته باشید که پس از پایان اعتبار ویزا باید خاک استرالیا را ترک کنید. چرا که ماندن در آنجا، پس از ۲۸ روز غیر قانونی است.

مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج

شرایط مهاجرت به استرالیا

معمولا ویزای ازدواج برای افرادی صادر می شود که می‌خواهند نامزد استرالیایی خود را بهتر بشناسند. فردی که این ویزا را می‌گیرد، فقط ۹ ماه وقت دارد که با فرد موردنظر ازدواج کند و در استرالیا بماند. برای دریافت ویزای ازدواج باید طرفین برای یک بار هم که شده همدیگر را از نزدیک ملاقات کرده باشند.

کاربرد دوم این ویزا نیز برای کسانی است که همسرشان در استرالیا کار می‌کند. جالب است بدانید که به آن ویزای پارتنر نیز گفته می‌شود و در حقیقت برای کسانی است که می‌خواهند بعد از ازدواج با همسر خود از کشور خارج شوند. در وهله اول به این افراد یک ویزای دو ساله داده می‌شود. اگر بعد از دو سال، ازدواج پایدار ماند، این افراد در استرالیا ماندگار خواهند شد. به طور کل این ویزا برای کسانی است که ازدواج نکرده‌اند و قصد ازدواج دارند. برای این منظور باید حداقل یکسال با هم زندگی کرده باشند.

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده

مهاجرت به استرالیا

چنانچه فرزند یا فرزندانی داشته باشید که اقامت استرالیا را دارند، می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید. برای این منظور فرزندان‌تان باید شما را حمایت کنند. قوانین اخذ این ویزا بسته به موقعیت شما متفاوت است. یکی از روش‌های متفاوت اخذ ویزا روش پولی است. شما با پرداخت هزینه‌ای معادل ۵۰ هزار دلار می‌توانید به مدت سه سال در استرالیا بمانید.

هزینه‌های مهاجرت به استرالیا

مسلما مهاجرت به استرالیا برای شما هزینه‌هایی در بر خواهد داشت که ابتدا شامل هزینه‌های مرتبط به درخواست ویزا و تهیه و آماده سازی مدارک می‌شود. اما بعدها هزینه‌های کار، تحصیل و زندگی به این مقدار اضافه می‌شود. حتما خودتان بهتر می‌دانید که استرالیا از نظر هزینه‌های زندگی، اصلا کشور ارزانی محسوب نمی‌شود! اما نکته مثبت اینجاست که در ازای هزینه‌های بالایی که دارد، امکانات رفاهی و محیط فوق‌العاده مناسبی را برای کار و زندگی فراهم کرده است. به طوری که میزان درآمد متوسط سالیانه افراد در این کشور با توجه به تفاوت شغل و میزان تخصص هر فرد، حدودا بین ۷۰ تا ۹۰ هزار دلار است.

اما اگر بخواهیم هزینه‌های زندگی در استرالیا را برای شما تخمین بزنیم و خرج‌های اضافی را فاکتور بگیریم، باید برای یک نفر ماهیانه حدود ۲۸۵۰ دلار در نظر بگیرید. این هزینه برای یک خانواده دو نفره حدود ۴۱۵۰ دلار خواهد بود.

دانشجویانی که از طریق بورسیه به استرالیا می‌آیند، حقوق می‌گیرند. ولی دانشجویان دیگر گذشته از هزینه‌های مربوط به تحصیل باید هزینه‌های مربوط به محل اقامت را نیز پرداخت کنند. این هزینه برای دانشجویانی که در دانشگاه اقامت می‌کنند حدودا بین ۹۰ تا ۳۰۰ دلار خواهد بود.

اگر هم اقامت دائمی استرالیا را داشته باشید، تمام هزینه‌های مربوط به بهداشت و درمان برای شما رایگان خواهد بود.

در نهایت …

انجام هر تغییری در زندگی سختی‌های خودش را دارد. اگر هم قرار باشد این تغییر، مهاجرت به کشور دیگری باشد، مسلما باید قبل از هر اقدامی حسابی تمام زوایای کار را بررسی کنید. در این که مهاجرت به استرالیا مزایای زیادی برای شما در بر خواهد داشت، هیچ شکی نیست! اما از چالش‌هایی مانند تفاوت‌های فرهنگی و شرایط جدید زندگی در یک کشور بیگانه هم نمی‌توان چشم‌پوشی کرد. توصیه ما به شما این است که بعد از کلی تحقیق و بررسی و با یک دید باز تصمیم خود را در این زمینه نهایی کنید. ما هم برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت داریم.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 دیدگاه

  1. مجله مهاجرت می‌گوید

    سلام.وقت بخیر .
    در مورد میشه راهنمایی بفرمایید؟